Moto modul GamePad zmení smartfón na hernú konzolu

Prídavný Moto modul vám pri hraní hier na mobile ponúkne úplne iný zážitok z hry. Vďaka vstavanej batérii sa nemusíte obávať o výdrž smartfónu.

S novinkou Moto Z2 Play uviedol výrobca nové moduly, ktorá rozšíria funkcie smartfónov radu Moto Z. Každý model tohto radu má na zadnej strane magnetické konektory, ku ktorým pricvaknete niektorý z Moto Mods. Jednoducho a rýchlo.

Základné špecifikácie:

Rozmery 226 x 76 x 24,4 mm, hmotnosť 140 gramov, červené LED svetlá a kontrolky, 1035 mAh batéria, výdrž batérie až 8 hodín, USB-C pre nabíjanie, 3,5 mm jack, Moto Mods konektor.

Novinkou je GamePad, ktorý premení smartfón na vreckovú hernú konzolu. Žiadne párovanie cez Bluetooth nie je potrebné a zmestí sa do tašky či batohu. Na ovládanie herných prvkov poslúžia dvojité ovládacie páčky, D-pad a štyri akčné tlačidlá. Hranie hier môže byť náročné na spotrebu energie, a tak určite oceníte vstavaný 1035 mAh akumulátor, ktorý doplní chýbajúcu "šťavu".

Počas nedávneho oficiálneho uvedenia Moto Z2 Play na náš trh sme si mohli GamePad vyskúšať. Prídavný modul očaril aj tých, čo hry na mobile bežne nehrávajú. Také ovládanie auta v Real Racing dostane úplne iný rozmer a hru si užívate oveľa viac.

Nové Moto Mods sme vám predstavili aj v našom videu. GamePad nájdete až takmer na jeho konci, tí netrpezliví môžu pretočiť rovno na tretiu minútu a štyridsiatu sekundu.

Lenovo Moto Z2 Play naživo + nové Moto Mods (prvý kontakt)

GamePad Moto Mod bude na Slovensku dostupný začiatkom septembra u autorizovaných predajcov spoločnosti Lenovo. Odporúčaná cena je stanovená na 89 eur.

Diskusia k článku:

Začať diskusiu