Telekom: Motorola Moto Z2 Play v akciovej ponuke

V ponuke dotovaných zariadení pribudla novinka radu Moto Z s tenkou konštrukciou, 5,5'' Full HD displejom a šikovnými Moto funkciami. K smartfónu získate prídavný modul - batériu Power Pack.

Len nedávno predstavená novinka Motorola Moto Z2 Play sa začala predávať nielen v slovenských obchodoch, ale kúpiť si ju môžete aj v Telekome. Tohtoročný model radu Moto Z, ktorý sa už uvádza opäť pod značkou Motorola, nie Lenovo, dostal tenkú konštrukciu odolnú voči ošplechnutiu vodou. Príjemne prekvapí hmotnosťou 145 gramov. Napriek tomu, že Moto Z2 Play je vo voľnom predaji k dispozícii ako dual SIM, netreba zabúdať, že Telekom predáva iba single SIM verziu.

Medzi kľúčové špecifikácie patrí 5,5-palcový Super AMOLED displej s Full HD rozlíšením, osemjadrový procesor Snapdragon 626, 4 GB RAM, 64 GB úložisko a 3000 mAh batéria s rýchlym nabíjaním. Telekom vám pribalí aj darček - prídavný modul Power Pack s 2220 mAh batériou. Chýbajúcu energiu svojmu smartfónu dodáte v priebehu pár sekúnd jednoduchým pricvaknutím modulu na zadnú stenu s magnetickými konektormi.

Operačný systém Android beží v najnovšej verzii 7.1.1 Nougat a dopĺňa ho známa používateľská nadstavba s Moto funkciami. Lákadlom novinky je 12-megapixelový fotoaparát s PDAF a laserovým zaostrovaním, LED bleskom, clonovým číslom f/1.7 a nahrávaním videí až v 4K rozlíšení. Prednej 5 Mpix kamere s clonou f/2.2 nechýba prisvetľovacia dióda.

Motorola Moto Z2 Play naživo + nové Moto Mods (prvý kontakt)

Kompletné špecifikácie si môžete prečítať v základnom infe. Telefón už v redakcii testujeme, a tak sa čoskoro môžete tešiť na podrobnú recenziu.

Moto Z2 Play kúpite v Telekome za nasledovné ceny:

- 6 € mesačne pre Happy XL Dáta pre mladých (+ úvodný poplatok 299, pri kúpe cez web 279 €)

- 6 € mesačne pre Happy M (+ úvodný poplatok 299, pri kúpe cez web 279 €)

- 6 € mesačne pre Happy L a XL volania (+ úvodný poplatok 249 €, pri kúpe cez web 229 €)

- 4 € mesačne pre Happy XL (+ úvodný poplatok 199 €, pri kúpe cez web 179 €)

- 1 € mesačne pre Happy XXL (+ úvodný poplatok 299 €, pri kúpe cez web 279 €)

- 1 € mesačne pre Happy Profi (+ úvodný poplatok 199 €, pri kúpe cez web 179 €)

Plná cena je u operátora stanovená na 489 eur.

Zdroj: telekom.sk

Diskusia k článku:

Začať diskusiu