Na jeden záber: Huawei Mate 9

V redakčnom archíve sme našli staršiu nezverejnenú videorecenziu minuloročného modelu s 5,9'' Full HD displejom, kovovým telom, duálnym 12 Mpix fotoaparátom a 4000 mAh batériou.

Huawei Mate 9 sa na slovenskom trhu objavil v predvianočnom období minulého roka. Zaujal veľkým 5,9'' displejom s Full HD rozlíšením 1080 x 1920 bodov, kovovou konštrukciou a duálnym fotoaparátom s certifikáciou od firmy Leica. Tvorí ho 12-megapixelový RGB snímač na zachytávanie farieb s clonovým číslom f/2.2 a 20-megapixelový monochromatický snímač s rovnakou svetelnosťou.

Fotoaparátu nechýba optická stabilizácia obrazu, nahrávanie 4K videí ani hybridný autofókus 4 v 1 s kombináciou laserového, fázového, hĺbkového a kontrastného zaostrovania. Kvalitu snímok si môžete pozrieť v článku Takto fotí Huawei Mate 9 + videá z mobilu.

V podrobnej recenzii sme pochválili výborné spracovanie, rýchle nabíjanie 4000 mAh batérie, prítomnosť infraportu i svižné reakcie.

Výkon zabezpečuje osemjadrový procesor vlastnej výroby Kirin 960 a 4 GB pamäť RAM. Úložiskom s 64 GB kapacitou by malo stačiť aj náročným používateľom. Kompletné špecifikácie sa dočítate v základnom infe.

Videorecenzia

Chcete byť vždy v obraze? Sledujte náš YouTube kanál Fony.sk

Diskusia k článku:

KEXAME 04.08.2017 - 20:27

Ma 9 podporu Mirrorlink do auta?lebo nikde o tom nik nepise,ci to niekto skusal.

Celá diskusia 1 príspevok