Lenovo K6, K6 Power a K6 Note dostávajú aktualizáciu na Android 7.0

Výrobca nezabúda s aktualizáciami ani na minuloročné smartfóny. Modely Lenovo K6, K6 Power a K6 Note v dual i single SIM verzii z oficiálnej distribúcie dostávajú v týchto dňoch update systému na Android 7.0 Nougat.Nová verzia softvéru má označenie K33_USR_S223_170610_ROW.

Nový operačný systém Android 7 Nougat prináša natívnu podporu rozdelenej obrazovky pre zobrazenie dvoch aplikácií súčasne, inovované menu nastavení telefónu, nočný režim (filter modrého svetla pre obrazovku), podporu okamžitého spúšťania aplikácií bez nutnosti ich inštalácie z obchodu Play (Google Instant Apps), natívnu podporu aplikácie Google Duo, zvýšenie stability a výdrže na batériu.

Aktualizácia zahŕňa aj najnovšie záplaty Androidu pre zvýšenie bezpečnosti operačného systému. Podrobne sme sa novinkám v Androide 7.0 venovali v tomto článku.

V prípade, že zariadenie aktualizáciu neponúka automaticky, skúste ju vyhľadať manuálne cez Nastavenia – Informácie o telefóne – Aktualizácia softvéru. Inštalačný balík má približne 1,5 GB, preto odporúčame na jeho stiahnutie použiť Wi-Fi pripojenie.

Zdroj: tlačová správa

Diskusia k článku:

Nightmare 25.07.2017 - 00:58

chcem sa spytat Lenovo Vibe X3 , Vibe X3 Lite maju sancu ze dostanu Android 7?ked pozeram na K6 parametre mohli by obidva...

Profile picture for user mar.bartian@gmail.com

oxy25.07.2017 - 12:16 Trvalý odkaz

ani vtedajsie "motoroly" este nemaju.

Celá diskusia 2 príspevky