Samsung odhalí Galaxy Note 8 už v auguste

Rôzne dohady o tom, že sa oficiálneho odhalenia dočkáme už budúci mesiac, teraz potvrdil samotný šéf spoločnosti Samsung.

Modelový rad Galaxy Note sa vždy tešil z priazne mnohých používateľov. Jeho posledný zástupca Note 7 bol však kvôli závažným problémom s batériou vnímaný skôr negatívne. Ohrozenie používateľov bolo veľké a viedlo zastaveniu predaja.

Nedávno ale prišlo vzkriesenie v tzv. Fan Edícii, ktorá ponúka repasované modely za výhodnejšiu cenu, zatiaľ len na domácom trhu. Tak či tak, prišiel čas na nástupcu. Ohľadne predstavenia Galaxy Note 8 sa v poslednom čase viedlo mnoho diskusií a dohady hovorili o tom, že sa ho dočkáme už budúci mesiac. Dnes tieto dohady potvrdil samotný šéf spoločnosti Samsung. Gao Dongzen hovorí, že oficiálne predstavenie príde koncom augusta (dohady spomínali konkrétny dátum 23. 8. 2017).

Okrem toho sme sa dozvedeli aj to, že uvedenie bude dvojfázové. Prvá fáza sa uskutoční začiatkom septembra a bude zahŕňať trhy ako USA, Južná Kórea a Veľká Británia. Druhá fáza príde v októbri. Žiadne informácie o výbave zatiaľ potvrdené neboli.

Tie neoficiálne hovoria o 6,3'' Infinity displeji, ktorý sme mohli vidieť vo vlajkovej lodi Galaxy S8. Novinkou by mal byť duálny fotoaparát, vráti sa vylepšené pero S Pen a podľa uniknutých ochranných puzdier by sa mal zachovať aj jack konektor. Na oficiálne špecifikácie si však musíme počkať až do augustového predstavenia. Faktom však zostáva, že Samsung si na uvedení Galaxy Note 8, po minuloročnom fiasku sedmičky, musí nechať veľmi záležať.

Zdroj: gsmarena.com

Diskusia k článku:

Začať diskusiu