LG V30 sa ukáže 31. augusta v Berlíne

Očakávaná tretia generácia top modelu radu LG V bude mať svoju premiéru deň pred otvorením brán výstavy IFA 2017. Podľa zverejneného obrázka dostane displej s pomerom strán 18:9.

LG na svojom facebookovom profile láka na pripravovanú novinku s hashtagom #V. Pôjde tak s najväčšou pravdepodobnosťou o LG V30, o ktorom sa na internete špekuluje už dlhé mesiace.

Snímok, ktorým LG láka na novinku, má na výšku natiahnutý displej podobne ako LG G6, ktoré ako prvé prinieslo pomer strán 18:9. Len nedávno LG uviedlo aj nový modelový rad LG Q6 s rovnakým FullVision displejom. Koncept s vysúvacou hardvérovou klávesicou, ktorý koncom mája ukazoval, ako by LG V30 mohlo vyzerať, sa tak nepotvrdil.

Predchodca LG V20 mal v hornej časti sekundárny displej, ktorý pracuje samostatne a zobrazuje počasie, čas, dátum, ikonu batérie aj vtedy, keď je hlavný displej vypnutý. Dajú sa tam nastaviť skratky pre obľúbené aplikácie a diskrétne upozorní na hovor alebo doručenú správu bez toho, aby napríklad pprichádzajúci hovor prerušil pozeranie filmu na telefóne. Či sa duálneho displeja dočkáme aj pri V30, výrobca zatiaľ neprezradil.

Medzi očakávané špecifikácie patrí Snapdraon 835, 4 GB RAM, duálny fotoaparát a QHD rozlíšenie displeja. Na oficiálne potvrdenie hardvérovej výbavy si počkáme do 31. augusta. Možno bude LG na svojom Facebooku postupne pridávať nové informácie tak, ako to bol pred uvedením vlajkovej lode G6.

Zdroj: facebook.com/LGMobile

Diskusia k článku:

Začať diskusiu