Nový Samsung Galaxy Note 7 sa začne predávať 7. júla

Špeciálna edícia repasovaného Note 7 s názvom Galaxy Note Fan Edition odštartuje predaj už o niekoľko dní. Dostupnosť je oznámená zatiaľ iba na domácom kórejskom trhu.

Už v marci sme vás informovali, že na vybrané trhy sa vráti rekonštruovaný Samsung Galaxy Note 7. Výrobca musel tabletofón, ktorý mu priniesol namiesto očakávaného zisku neočakávané starosti, stiahnuť minulý rok z trhu a zastaviť výrobu. Incident, ktorý spôsobil toľko rozruchu, uzavrel Samsung až začiatkom tohto roka, keď oznámil príčinu vznietenia prístrojov.

Teraz sa Note 7 vracia späť. Vynovený, podľa Samsungu bezpečný a s 3200 mAh kapacitou batérie, čo je o 300 mAh menej než mal pôvodný model. Vyrobený je z nepoužitých a neotvorených súčiastok, čo je podľa spoločnosti ekologické. Reapsovaný Note 7 sa bude predávať pod označením Samsung Galaxy Note Fan Edition, meno nájete na zadnej strane telefónu.

Novinka dostane vylepšený softvér a inteligentné rozhranie Bixby. Na produktových fotografiách však nevidno samostatné tlačidlo pre hlasového asistenta. Súčasťou zariadenia bude dotykové pero S Pen, bez ktorého by Note nebol Note.

Samsung plánuje predať na domácom i zahraničných trhoch 400-tisíc kusov Galaxy Note FE. K dispozícii bude v štyroch farbách: čiernej, modrej, zlatej a striebornej. Cena je stanovená na 699 000 kórejských wonov, čo je v prepočte približne 535 eur. V Kórei štartuje predaj 7. júla, dostupnosť na ostatných trhoch nebola zatiaľ oznámená.

Zdroj: news.samsung.com/kr

Diskusia k článku:

Tomas 03.07.2017 - 10:07

Pytat si 535 eur za "zrepasovany" neuspesny problemovy telefon mi pride trosku nenazrane. Neze by boli radi ze sa mozu zbavit vsetkych dielov ale oni este stale budu chciet zmykat penazenky. Podla mna je to stale rizikova investicia preto by som ocakaval cenovku na hrane 400 eur

Profile picture for user mar.bartian@gmail.com

oxy03.07.2017 - 13:14 Trvalý odkaz

Ak by sa za takú cenu objavil v EU tak by sa za ním len zaprasilo.

Profile picture for user marek.ceman@gmail.com

Wayne03.07.2017 - 13:44 Trvalý odkaz

Scotty, v Europe nebol ziaden Note model od Note4. Note7 chvilu, zdielam oxyho nazor, ak sa objavi, ludia si ho kupia spolahlivost nespolahlivost. Ved, hoci Samsung stahoval Note7 z obehu, kopa ludi ich stale u nas pouzivala, a ktovie, mozno este aj pouziva.

Profile picture for user mar.bartian@gmail.com

oxy03.07.2017 - 15:37 Trvalý odkaz

niekedy v decembri bol na gsmarene clanok o tom ze je v obehu este stale viac N7 ako moto Z, HTC10 a xperia XZ dohromady :)

Profile picture for user mental.disease@centrum.cz

mental.disease04.07.2017 - 01:18 Trvalý odkaz

Presne toto som išiel napísať. Už nemusím :)

Celá diskusia 5 príspevkov