Wowfixit ochráni displej vrstvou z tekutého skla

Na slovenský trh prichádza unikátna technológia, ktorá ochráni displej neviditeľnou nanokryštalickou vrstvou. Skúšali sme rozbiť displej iPhonu SE. Podarilo sa?

Kúpite si nový, krásny telefón, a kedže chcete, aby vám čo najdlhšie slúžil a nepoškodil sa, kúpite naň obal a ochrannú fóliu na displej. V puzdre však elegantný dizajn zanikne a nalepenú fóliu vidno, kazí vzhľad. Navyše, ochrániť dnes tak populárne zaoblené displeje je občas takmer nemožné. Podľa vašich skúseností, ktoré nám opisujete vo svojich e-mailoch, máte problém kúpiť kvalitnú fóliu, ktorá by ochránila aj boky zahnutého displeja a neodliepala sa.

Nanokryštalická vrstva na displeji

Riešením môže byť použitie novinky Wowfixit, s ktorou prišli izraelskí vývojári. Špeciálnu ochrannú vrstvu môžete naniesť na displeje tabletov, mobilov, notebookov, fotoaparátov i hodiniek. Po nanesení tekutého skla Wowfixit sú čisté, citlivejšie na dotyk a získavajú lepšiu ostrosť i jas. Aplikácia je jednoduchá.

Najskôr displej zariadenia očistíte handričkou napustenou alkoholom. Výrobca odporúča nechajť ju zloženú, nerozprestierať, aby bola tekutina čo najviac koncentorovaná na jednom mieste. Následne osušíte jemnou handričkou. V druhom kroku na zariadenie aplikujete krúživými pohybmi Wowfixit prostredníctvom napustenej handričky, pretriete ňou celý povrch zariadenia a necháte tekuté sklo pôsobiť minimálne dve minúty. Potierať treba dôkladne celý povrch. Začnite malým krúžením po displeji a postupne robte väčšie a väčšie kruhy. Musíte mať istotu, že ste nevynechali žiadne miesto. Nezabudnite na objektív fotoaparátu.

V poslednom kroku povrch preleštíte handričkou z mikrovlákna, ktorá je tiež súčasťou balenia. Ochrana nanesená v tenkej vrstve po stvrdnutí dokonale prekryje celý povrch zariadenia a ochráni displej pred poškriabaním, obliatím vodou, či poškodením nárazom. Trvácnosť je približne jeden rok. Potom výrobca odporúča celý postup zopakovať.

Vďaka použitým nanotechnológiám je tekutá ochrana celkom neviditeľná. Má antibakteriálne a antimikrobiálne vlastnosti, čím zabraňuje množeniu baktérii na zariadení. Wowfixit je navyše šetrný k prírode - 100 % prírodný a neobsahuje žiadne toxické látky.

Na tlačovej konferencii sme mali možnosť vidieť odolnosť displeja chráneného vrstvou Wowfixit na vlastné oči. Zástupcovia firmy rozbalili priamo pred novinármi dva úplne nové iPhone SE. Na jeden naniesli špeciálnu vrstvu Wowfixit, druhý ostal bez ochrany. Ako prežili rezanie nožom, nárazy ostrou hranou a búchanie ťažkým predmetom, môžete vidieť na našich fotografiách.

Kolegovia novinári sa na oboch telefónoch poriadne "vyzúrili", napriek tomu jeden ostal bez jediného poškodenia.

Tekuté sklo použil na ochranu redakčného Samsungu Galaxy S8 aj kolega Richard.

Wowfixit kúpite prostredníctvom e-shopu www.wowfixit.sk, v 720-tich pobočkách Slovenskej pošty alebo v predajniach GG Tabak v obchodných centrách a kioskoch.

Balenie v cene 19,99 eur obsahuje Wowfixit handričku napustenú nanotechnológiou, handričku na odmastenie s obsahom alkoholu, handričku z mikrovlákna na leštenie a návod na použitie.

Diskusia k článku:

Profile picture for user marek.ceman@gmail.com

Wayne 01.07.2017 - 10:57

Tak toto je celkom zaujimave.

smartservisSK01.07.2017 - 17:29 Trvalý odkaz

Ludia, majte rozum!

smartservisSK01.07.2017 - 17:56 Trvalý odkaz

Ide to zo zlej strany, predavaju to ludia ktory vcera robili zivotne poistenie a financne poradenstvo.
Ak by bola podobna technilogia funkcna bez vedlajsich znakov mal by to niektory vyrobca telefonov v porfoliu OR prislusenstva. Nie len pre segment mobilov, ale aj sperkov automobilov a pod.

Jamie01.07.2017 - 18:32 Trvalý odkaz

Stačí pár minút strávených na internete a človek hneď zistí, čo sú zač.. Ak by to bolo reálne funkčné, určite by to už taký Jerry Rig Everything dávno otestoval. Webová stránka síce vyzerá slušne ale keď som uvidel na spodku "referencie" tak mi napadlo jediné: obyčajný klamári a podvodníci. Prišlo mi to ako tie "zlepšováky" čo znížia spotrebu auta a im kopu podobných slušne povedané oklamov...

Lukas05.07.2017 - 17:56 Trvalý odkaz

no radsej folia ako volace taketo a este k tomu predrazene

Celá diskusia 6 príspevkov