HTC pripravuje nové funkcie pre Edge Sense

Aktuálna vlajková loď HTC dostala inovatívne ovládania stlačením bočných stien smartfónu. Výrobca na svojom YouTube kanáli zverejnil video, ktoré prezrádza, že ponuka funkcií sa má rozrásť o nové možnosti.

HTC U11 sa pýši netradičným ovládaním stláčaním bočných stien pomenované Edge Sense. Reakcie sú rôzne podľa toho, či je stlačenie krátke alebo dlhé. Funkcia Squeeze reaguje na krátke i dlhé stlačenie a využijete ju napríklad pri snímaní autoportrétov, spúšťanie vybraných aplikácií a dá sa kombinovať s hlasovým ovládaním Google asistenta.

Silu tlaku si môžete prispôsobiť. Malú ukážku ovládania sme vám priniesli aj na našej facebookovej stránke a viac sa o zaujímavej funckii dočítate v pripravovanej recenzii.

Výrobca na svojom YouTube kanáli zverejnil video, ktoré prezrádza pripravované novinky v ovládaní pomocou Edge Sense. Stlačením stien budete môcť priblížiť mapu, fotografiu v galérii, ovládať zobrazenie kalendára, vypnúť budík, pozastaviť video a vytočiť alebo prijať hovor.

Kedy bude aktualizácia s novými funkciami dostupná výrobca neprezradil. HTC U11 ponúka 5,5-palcový QHD displej, procesor Snapdragon 835, 4 GB RAM, 64 GB úložisko a 12-megapixelový fotoaparát s optickou stabilizáciou, svetelnosťou f/1.7 a nahrávaním 4K videí. Poteší vodeodolnosťou podľa certifikácie IP67. Kompletné špecifikácie sa dočítate v základnom infe.

Zdroj: YouTube

Diskusia k článku:

Začať diskusiu