BC MOBIL & TECHBOX 11-12/2010: Vyhrajte 3x HTC Wildfire!

reklama Predstavenie ďalšieho čísla kvalitného časopisu o mobilnej komunikácii.

Vianočné obdobie so sebou prináša aj posledné tohtoročné vydanie časopisu BCMOBIL & TECHBOX, ktoré má aj vďaka NAVIBOX-u až 92 strán. Starostlivo vyberané témy a testované novinky vám veríme spríjemnia posledné mesiace tohto roka a pomôžu pri výbere vianočných darčekov pre seba i svojich blízkych.

fotka

Posledné tohtoročné vydanie BCMOBIL & TECHBOX 11-12/2010 je v predaji. Vedeli ste, že práve v týchto dňoch oslavuje B&T okrúhlych 5 rokov existencie?! Ďakujeme vám, milí čitatelia za vašu priazeň. Aj vďaka vám sme stále schopní pripravovať časopis s takým entuziazmom ako v začiatkoch. Ak si doprajete aj toto najnovšie číslo, dozviete sa nielen to, čo je nové vo svete mobilných technológií. Boli sme pri predstavení HTC noviniek v Londýne, taktiež sme pre vás vybrali až 36 tipov na vianočné darčeky.

fotkafotkafotka

Ak vás lákajú mobilné telefóny, určite si zgustnete na preview Nokie E7 s QWERTY klávesnicou, špičkovom tablete Samsung Galaxy Tab, takmer dokonalom androidovi HTC Desire HD či ďalšej ikone od Apple – iPhone 4. Konečne sa do redakcie dostala aj Nokia N8 i Sony Ericsson Xperia X8. Na nový OS Windows Phone 7 sme sa pozreli nielen v špeciálnom článku, ale aj v dvojici telefónov HTC 7 Trophy a LG Optimus 7. Samozrejme okrem spomínaných nájdete aj ďalšie testy noviniek, na ktoré sa oplatí pozrieť. Ak si kupujete telefón, pozrite sa aj na podrobný katalóg 164 mobilných telefónov na našom trhu. Aby sme nezabudli, s končiacim sa rokom 2010 končí aj anketa Mobilný operátor roka 2010! Nezabudnite hlasovať za vášho naj operátora, veď máte šancu vyhrať 3x HTC Wilfire a 3x ročné predplatné nášho časopisu!

fotkafotkafotka

V sekcii TECHBOX na vás čakajú opäť najnovšie „hračky“ zo všetkých technologických oblastí, ale aj veľký test superštýlového dámskeho netbooku – Lenovo IdeaPad S10-3s. Súčasný trend zamieril vo veľkom aj do našej redakcie a tak sa tešte na 3D fotoaparát Fujifilm, ale aj kompletné 3D riešenie od Panasonicu – 3D telka, 3D Blu-ray prehrávač a prvá 3D kamera! Pod stromčekom možno prekvapí aj výkonný netbook Asus Eee PC 1215N alebo niektorý z fotodarčekov od Fotolabu. Zanietení fotografi sa môžu kochať najnovším Canonom EOS 60D či špičkovým „kompaktom“ Sony NEX-5. Na zúbok sme sa pozreli aj najnovším hudobným „dotykáčom“ od Apple – iPod nano a iPod touch, ale aj spomalenému tabletu MID Android M002.

fotkafotkafotka

Záver rozšíreného vianočného vydania patrí ďalšej prílohe – NAVIBOX. Ak na Vianoce plánujete niekoho potešiť novou GPS navigáciou, určite neprehliadnite prehľad top navigácií do 200 €, ale ani samotné testy navigácií. Medzi nimi nájdete aj najnovšie Navigony 40 Premium Live a 70 Premium, či TomTom Via 125 alebo model GO 1000 T. Vyvoleným sa možno pod stromčekom ocitne aj štýlový Fiat 500C, v ktorom sme vyskúšali polo-zabudovanú navigáciu. Ani v sekcii NAVIBOX sme vám nezabudli skontrolovať 72 autonavigácií na našom trhu v prehľadnom katalógu.

fotkafotkafotka

A kde nájdete BCMOBIL & TECHBOX?

Okrem novinových stánkov, hypermarketov či vybraných čerpacích staníc si môžete časopis BCMOBIL & TECHBOX 11-12/2010 zakúpiť v sieti partnerských predajní na celom Slovensku (zoznam na www.bcmobil.sk). Časopis môžete taktiež získať ako darček pri kúpe mobilného telefónu či k vybraným produktom v TOP partnerských predajniach, napríklad Finesa NOKIA v Bratislave, EPICENTRUM v Pezinku a dokonca v internetovej predajni www.123mobil.sk, www.presne.sk a www.gsm-shop.sk.

NOVINKA

Časopis si dokonca môžete zakúpiť za zvýhodnenú cenu len 1,00 € aj online. Stačí navštíviť stránku RapidPress.eu

Diskusia k článku:

Martin Hombauer 29.11.2010 - 14:00

Richard : Sorry vonku je zima a do stanku nejdem.

anonymous29.11.2010 - 17:54 Trvalý odkaz

Ondrej115: Koho to zaujima že tý je zima :D Tak ak nechceš is? do stánku tak si predpla? a hotovo :)

anonymous29.11.2010 - 18:02 Trvalý odkaz

Richard: predplatne som mal, ale romsky spoluobcania nam vykradaju schranky :(

anonymous29.11.2010 - 18:47 Trvalý odkaz

dj.uwe: ja mám predplatné a k dnešnému d?u mi neprišiel

anonymous29.11.2010 - 21:38 Trvalý odkaz

Dumbo: Ja ho už mám kúpený...ale predplatený ho zatia? nemám..premýš?am,že si ho dám predplati?.

Celá diskusia 9 príspevkov