Na jeden záber: HTC U Play

Android s 5,2'' Full HD displejom upúta na prvý pohľad štýlovým lesklým dizajnom. Jeho slabinou je 2500 mAh batéria a odvážna cenovka.

V nedávnej recenzii HTC U Play sme pochválili pekný 5,2-palcový Super LCD displej s Full HD rozlíšením, čítačku odtlačkov umiestnenú na prednej strane pod displejom a nič podstatné nám nechýbalo ani v grafickej nadstavbe HTC Sense. Efektná konštrukcia s lesklým povrchom si ale vyžaduje časté leštenie.

Na tele smartfónu nenájdeme 3,5 mm jack. Slúchadlá v balení, ktoré pripojíte cez nový USB-C konektor, príjemne prekvapili kvalitnou reprodukciou, nemajú však reguláciu hlasitosti. Tú si upravíte iba cez telefón. Plusom HTC U Play je zadný 12-megapixelový fotoaparát s optickou stabilizáciou a predná 16 Mpix Ultra Pixel kamera. Skúšobné snímky a videá nájdete v článku Takto fotí HTC U Play + videá z mobilu.

Okrem odvážnej cenovky môžeme medzi mínusy zaradiť slabú výdrž na jedno nabitie, starší operačný systém Android 6.0 Marshmallow a pomalší procesor Helio P10. Kompletné informácie o hardvérovej výbave sa dočítate v základnom infe.

Videorecenzia

Chcete byť vždy v obraze? Sledujte náš YouTube kanál Fony.sk

Diskusia k článku:

silva33 15.06.2017 - 11:16

Opäť sa mi potvrdzuje, že Huawei P9 lite 2017 je dobrá voľba. Dizajn, funkcie, pomer cena/výkon, aj porovnanie s ostatnými vyzerá dobre: http://www.nevahajporovnavaj.sk/

Tomas15.06.2017 - 11:59 Trvalý odkaz

Toto je co, nejaka reklama? :D Uz tu asi desiatykrat citam v kazdom vlakne ze telefony od Huawei su najlepsie v pomere dizajn/cena/vykon. Vzdy ta ista, rovnako formulovana veta.

Lenka Ivančíková15.06.2017 - 12:43 Trvalý odkaz

Ano. Reklama. Vymazane a zabanovane.

Celá diskusia 3 príspevky