Galaxy S7 a S7 edge dostávajú aktualizáciu, ktorá opravuje chyby a stabilitu

Samsung začal po marcovom update na Android 7.0 Nougat aktualizovať svoje minuloročné vlajkové lode Galaxy S7 a Galaxy S7 edge aj na nový firmvér, ktorý zlepšuje stabilitu, výkon a opravuje chyby.

Aktualizácia, ktorá vo svete začala už v máji, konečne dorazila aj na Slovensko a nesie označenie G935FXXU1DQE7. Inštalačný balík má približne 350 MB, preto ak máte malý dátový paušál, odporúčame vám použiť na jeho stiahnutie Wi-Fi pripojenie. Ku konkrétnym vylepšeniam bol k dispozícii len krátky popis, ktorý uvádza, že nový softvér prináša lepšiu stabilitu systému, opravu rôznych chýb, vyšší výkon zariadenia a podobne.

Na svojom Galaxy S7 edge kupovanom v Orangei som postrehol jednu viditeľnú zmenu. Týka sa pridania animácie odomykacej obrazovky, ktorá pripomína skrátený efekt odomykania na iOS zariadeniach. Tiež mám pocit, že po aktualizácii sa telefón o niečo rýchlejšie pripája na Wi-Fi sieť.

Proces inštalácie vám zaberie niekoľko minút, počas ktorých sa váš Galaxy S7 / S7 edge môže dočasne zahriať. V prípade, že ste update ešte nedostali, choďte do nastavení, vyberte možnosť aktualizácia softvéru a ťuknite na manuálne sťahovanie.

Spozorovali ste u vás po novej verzii aj nejaké ďalšie viditeľné vylepšenia? Budeme radi, ak sa o svoje postrehy podelíte v diskusii pod článkom.

Diskusia k článku:

Začať diskusiu