Prvý oficiálny pohľad na OnePlus 5 potvrdzuje duálny fotoaparát

Mnohí sa už nevedia dočkať oficiálneho odhalenia novej vlajkovej lode OnePlus 5, ktorá sa nám plne predstaví už tento mesiac, teda 20. júna. Zdá sa, že rovnako nedočkavé je aj vedenie spoločnosti OnePlus, ktoré práve odhalilo prvý obrázok tejto novinky.

Ten jasne potvrdzuje, že telefón bude disponovať duálnou kamerou. Okrem toho nám obrázok dáva takmer úplný pohľad na zadnú stranu prístroja, kde vidíme spomínanú dvojicu šošoviek fotoaparátu, LED diódu, pásik antény a logo samotného výrobcu. OnePlus 5 bude vyrobený z kovu, so zakrivenými hranami, pričom to naznačoval aj popis výrobcu na Twitteri, ktorý uvádza – "Pokračovanie tvrdých hrán, vylepšovaných viac ako 3 roky".

Pravá strana pravdepodobne ponúka tlačidlo napájania a slot na SIM kartu, zatiaľ čo horná zostáva nevyužitá. Tento fakt búra špekulácie o tom, že OnePlus presúva jack konektor slúchadiel do hornej strany prístroja. Bohužiaľ nevidíme spodnú stranu, takže nie je možné povedať, či OnePlus 5 tento konektor zachováva práve tam, alebo ho úplne vypúšťa.

Obrázok sprevádza slogan – "Duálna kamera. Jasnejšie fotografie". Táto zmienka by tak mohla znamenať párovanie monochromatických a farebných záberov, čo umožní získať viac svetla vrátane detailov, a teda jasnejšie fotografie. V redakcii máme radšej duálne objektívy s rôznymi ohniskovými vzdialenosťami.

Dvojitý fotoaparát vyzerá zdanlivo podobne ako ten, ktorý ponúka iPhone 7 Plus, no v prípade porovnania bude rozumnejšie počkať na to, kým sa nám OnePlus 5 dostane do rúk. Ďalšie detaily zatiaľ nie sú známe, očakávanú výbavu sme si zhrnuli v tomto článku. Na oficiálne informácie si budeme musieť ešte pár dní počkať.

Zdroj: twitter.com

Diskusia k článku:

Tomas 09.06.2017 - 08:24

Trochu mi to pripomina...

tibikee7709.06.2017 - 12:15 Trvalý odkaz

Trochu alebo len uplne? :D :D

tibikee7709.06.2017 - 13:07 Trvalý odkaz

Presne! Pricom podobnost so 7 plus je cisto nahodna.

Profile picture for user marek.ceman@gmail.com

Wayne09.06.2017 - 13:30 Trvalý odkaz

tak ale toto mi pride ako celkom podarena kopia. on ten dizajn 7+ nie je zly. Ako pozitivne vnimam, ze OP5 je mensi ako OP3, ktory je sam o seba uzsi a nizsi ako 7+. Takze, ja som za, ked to bude dobra kopia, no problem :)

Celá diskusia 19 príspevkov