Pozreli sme si originálne príslušenstvo k Samsungu Galaxy S8 a S8+

K novým top modelom Samsungu pripravil výrobca množstvo originálneho príslušenstva. Na výber budete mať ochranné obaly v širokej škále farieb. Nechýba kryt s prídavnou hardvérovou klávesnicou, puzdro s LED diódami ani štýlový kryt so zamatovým povrchom.

Ku každej vlajkovej lodi ponúka Samsung rôzne príslušenstvo, inak tomu nie je ani pri novinkách Galaxy S8 a Galaxy S8+, ktoré sa už čoskoro dostanú do našich obchodov. Na nedávnom stretnutí so zástupcami Samsungu pre Českú a Slovenskú republiku, sme si pozreli rôzne kryty a puzdrá, ktorými dotvoríte vzhľad telefónu alebo mu pridáte užitočnú funkciu.

Nový rad Galaxy S8 má oblé telo, ktoré sa napriek 5,8'' a 6,2'' uhlopriečke QHD displeja veľmi dobre drží v ruke. Šírka prístrojov je pri tejto veľkosti obrazovky len 68 mm (S8) a 73 mm (S8+) Oblé okraje sa ale môžu šmýkať, a tak odporúčame použiť kvalitné puzdro. Výber je naozaj bohatý. Oprava rozbitého AMOLED displeja totiž nie je lacnou záležitosťou.

Už tradične nechýba v ponuke LED View Cover, ktorý vás bude o dôležitých notifikáciách informovať aj pri zatvorenom puzdre. To ochráni nielen zadnú, ale aj prednú stranu. Na prednej strane sa nachádza 54 rôznych ikon a prejdením prsta budete schopní vypnúť alarm alebo odmietnuť hovor. Na výber je v šiestich farbách. Cena je 49 eur.

Alcantara Cover ochráni zadnú stenu telefónu pred poškriabaním a stlmí prípadný pád. Má príjemný zamatový povrch a je dostupný v štyroch farbách: čiernej, modrej, sivej a ružovej. Cena je 36,90 eur.

Kryt Silicon Cover zabezpečí, že sa telefón nebude v ruke šmýkať. Má hladký pogumovaný povrch vyrobený z mäkkých mikrovlákien. Svieže farby sú v šiestich odtieňoch. Cena je 14,90 eur.

Kto chce nechať vyniknúť pôvodnú farbu telefónu, ale zároveň mu pridať ochrannú vrtsvu, môže zvoliť priesvitné puzdro Clear Cover. Kryt je tenký len 0,8 mm a zaujme lesklým prevedením. Cena je 14,90 eur.

Píšete na smartfóne veľa textu a chýba vám hardvérová klávesnica? Možno vás zaujme Keyboard Cover. QWERTY klávesnicu pricvaknete ku konštrukcii telefónu a môžete začať písať. Bez nutnosti klávesnicu samostatne nabíjať. Po jej odňatí ostáva telefón v bežnom puzdre, takže poslúži nielen na písanie textu, ale aj ako ochranný kryt. Cena je 49 eur.

Clear View Standing Cover môžete použiť pri sledovaní filmov ako stojan. Puzdro chráni displej telefónu a umožňuje prijať hovor či ovládať prehrávanie hudby len pomocou jedného prejdenia prstom. Bez toho, aby ste ho museli otvoriť. V zatvorenom stave zobrazuje dátum čas, doručené notifikácie, signál a úroveň nabitia batérie. Cena je 49 eur.

Majitelia nových smartfónov radu Galaxy S8 si budú môcť kúpiť aj bezdrôtovú nabíjačku, externú 5100 mAh batériu a dokovaciu stanicu DeX, ktorá po pripojení klávesnice, myši a monitora premení smartfón na počítač. Cena je stanovená na 149,90 eur a stanica je kompatibilná iba s novým radom Galaxy S8.

Krátke video z prezentácie:

Všetky potrebné informácie o výbave telefónov nájdete v našich článkoch venovaných Galaxy S8 a Galaxy S8+. Obidva modely získajú aj prémiový servis.

Predaj noviniek Samsung Galaxy S8 a Galaxy S8+ odštaruje na Slovensku 28. apríla 2017. Zákazníci, ktorí si niektorý model predobjednali u vybraných partnerov alebo mobilných operátorov, dostanú telefón osem dní pred oficiálnym štartom, teda 20. apríla. Odporúčaná cena je stanovená na 799 eur za Galaxy S8 a 899 eur za Galaxy S8+.

Na výber budú farby Midnight Black, Arctic Silver a Orchid Grey. Modrý variant Coral Blue bude dostupný od mája len v Orangei.

Diskusia k článku:

Začať diskusiu