Samsung Galaxy S8 a S8+ dostanú prémiový servis

Majitelia nových top modelov Galaxy S8 a S8+ budú mať k dispozícii špeciálnu bezplatnú infolinku, nadstandardné služby a v prípade návštevy zákazníckeho servisného centra Samsungu bude oprava ich zariadenia prednostne vybavená.

Tak ako minuloročné vlajkové lode aj najnovšie modely Samsung Galaxy S8 a Galaxy S8+ dostanú mimoriadnu zákaznícku staroslivosť.

So službou MojeGalaxy budú mať noví majitelia prémiových modelov Samsungu možnosť bezplatne kontaktovať špeciálnu infolinku na čísle 0800 665377, kde im operátori poskytnú všetky potrebné informácie týkajúce sa ich zariadení. Pracovník im pomôže s nastavením telefónu alebo reklamáciou. Infolinka je k dispozícii od pondelka do soboty v čase od 8.00 do 20.00 hodiny a v nedeľu od 8.00 do 18.00.

Reklamovaný telefón vyzdvihnne servisný pracovník na vami udanej adrese. Počas opravy získate náhradný mobilný telefón (podľa dostupnosti), a po oprave vám bude smartfón opäť osobne odovzdaný späť. Pokiaľ prídete na niektoré zákaznícke servisné centrum osobne, doba návštevy vám nezaberie viac než hodinu (ak to umožňuje typ poruchy zariadenia). Túto službu poskytuje Zákaznícke centrum Samsung v Plaza Bratislava (Galvaniho 17/C), Zákaznícke centrum Samsung Plaza Žilina (Pribinova 8725/54) a Zákaznícke centrum Samsung Plaza Košice (Hutnícka 22).

Služba MojeGalaxy platí len pre zariadenia zakúpené v oficiálnej distribučnej sieti Slovenskej republiky po dobu štandardnej 2-ročnej záručnej doby zariadení. Nevzťahuje sa na mechanické poškodenia a na chyby spôsobené používateľom.

Pozn. redakcie: Majitelia predchodcov Galaxy S7 a S7 edge mali možnosť získať ročné bezplatné poistenie (s registráciou do 30. 6. 2016), ktoré sa vzťahovalo aj na mechanické poškodenia, napríklad pri prasknutí displeja. Spoluúčasť bola vo výške 39 eur. Či podobnú službu ponúkne Samsung aj tohtoročným modelom, nemáme zatiaľ potvrdené.

Samsung Galaxy S8 (prvý kontakt)

Podrobnejšie informácie o službe budú už čoskoro k dispozícii na webovej stránke www.samsung.com/sk/mojegalaxy a v aplikácii Samsung Members, ktorá je vopred nainštalovaná v mobilnom zariadení.

Zdroj: tlačová správa

Diskusia k článku:

Nightmare 11.04.2017 - 17:18

pekne gesto aj za vlanajsok

Celá diskusia 1 príspevok