Samsung R6 Portable a Samsung R7 s veľkonočnou cenovkou

Pri kúpe netradičného hlasného Bluetooth reproduktora Samsung R6 alebo R7 teraz ušetríte niekoľko desiatok eur. Ovládajú sa pomocou mobilnej aplikácie a môžete ich spojiť cez Wi-Fi sieť.

Bezdrôtové reproduktory Samsung R6 Portable a Samsung R7 majú netradičný oválny vzhľad a ponúkajú zvuk primeraný svojej cenovke. Hrajú dostatočne hlasno a ich zvuk bez problémov zaplní celú izbu. Obidva lákajú na 360° reprodukciu zvuku s technológiou Ring Radiator, ktorá rozptýli zvuk rovnomerne vo všetkých smeroch.

Po pripojení cez mobilnú aplikáciu Samsung Multiroom ovládate reproduktory, streamujete hudbu a vytvárate si playlisty. Aplikáciu môžete prepojiť s niektorou hudobnou službou, napríklad Deezer alebo Spotify a streamovať tak vo vysokej kvalite priamo z internetu. Menší reproduktor dovolí až šesť hodín prehrávania hudby na jedno nabitie a ľahšie sa prenáša z izby do izby. Väčší R7 musí byť pripojený k zdroju napájania.

Videorecenzia:

Podrobnú recenziu obidvoch reproduktorov si môžete prečítať v článku Samsung R6 Portable a Samsung R7 - netradičná hudobná dvojka. V obchodoch hľadajte Samsung R6 Portable pod označením WAM6500 / WAM 6501, väčší R7 má kódové označenie WAM7500 / WAM7501.

Samsung R6 Portable kúpite do konca apríla vo vybraných obchodoch za približne 239 eur, väčší R7 má cenovku 299 eur. Na výber je biela alebo tmavosivá farebná verzia.

Zdroj: samsung.com

Diskusia k článku:

Začať diskusiu