Na jeden záber: LeEco Le Max 2

Málo známa značka ponúka smartfóny s veľmi dobrým pomerom cena / výkon. Le Max 2 s 5,7'' QHD displejom a 6 GB RAM stále patrí k tomu najlepšiemu, čo výrobca aktuálne ponúka.

Pohľad na špecifikácie LeEco Le Max 2 nenechajú nikoho na pochybách, že výrobca týmto modelom mieril medzi top modely. Le Max 2 je vychádzajúcou vlajkovou loďou spoločnosti LeTV, ktorá sa na domácom čínskom trhu venuje streamovaniu televízie, filmov a hudby. A vidno to aj v ponuke vopred nainštalovaných aplikácií.

Kolega Tomáš, ktorý tento smartfón testoval, v recenzii pochválil kvalitnú kovovú konštrukciu, bezproblémový výkon i nádherný displej s jemným QHD rozlíšením 1440 x 2560 bodov. Dokonca tu nájdeme aj infraport a podporu 800 MHz LTE pásma. Kompletné špecifikácie sa dočítate v základnom infe. Koho zaujíma výsledok práce 21 Mpix fotoaparátu, nemal by vynechať článok http://www.fony.sk/clanky/12206-takto-foti-leeco-le-max-2-plus-videa-z-mobilu.

Menej radosti robila absencia slotu na pamäťové karty, nepresná čítačka odtlačkov, slabá výdrž a používateľská nadstavba EUI, ktorá vyžaduje pokročilé znalosti práce so smartfónom. Inštalácia niektorej custom ROM je takmer nevyhnutná. Nenájdeme tu ani 3,5 mm audio jack, ale redukcia je súčasťou balenia. Le Max 2 poteší aj dostupnou cenovkou okolo tristo eur. Druhý pohľad na zaujímavý model nájdete v našom videu.

Videorecenzia

Chcete byť vždy v obraze? Sledujte náš YouTube kanál Fony.sk

Diskusia k článku:

Začať diskusiu