Internetový obchod Shoppie.sk sa zlúči s NAY

Internetový obchod Shoppie.sk o tri týždne ukončí svoju činnosť a jeho agendu prevezne NAY Elektorodom. Reklamácie tovaru zakúpeného v Shoppie prijíma NAY už dnes.

E-shop s elektronikou Shoppie.sk vznikol v roku 2010 a prevádzkoval ho NET Sales, s. r. o., dcérska spoločnosť NAY a.s. Teraz sa Shoppie oficiálne dostáva pod jeho krídla. K zlúčeniu dôjde 20. apríla 2017. Od tohto dátumu budete po kliknutí na web automaticky presmerovaní na internetovú stránku www.nay.sk.

NAY považuje Shoppie.sk za úspešný projekt, ktorý splnil svoju úlohu. Vďaka nemu mohli vo firme dlhodobo sledovať trendy, zákaznícke preferencie a porovnať model online predaja, klasického maloobchodného predaja a omnichannelu (prepojenie online a offline kanálov). Posledný menovaný prístup zákazník preferuje najviac.

Obchod sa tak bude sústrediť na omnichannelovú stratégiu. Jej základom bude ponúkať rovnakú kvalitu a zákaznícku skúsenosť v internetovom obchode i kamenných predajniach. S individuálnym prístupom. Podľa vyjadrení NAY nepocítia zákazníci Shoppie.sk žiadne zmeny, iba im pribudnú nové možnosti a získajú lepší servis a služby. Aj vďaka novým 36 odberným miestam v predajniach NAY, ktoré nahradia aktuálne odberné miesto Shoppie. Možnosť doručenia tovaru až domov alebo vyzdvihnutie zásielky z Balíkomatu ostane.

NAY na seba prevezme aj všetky záväzky voči zákazníkom a bude riešiť prípadné reklamácie tovaru zakúpeného cez Shoppie.sk. Reklamáciu si môžu uplatniť na ktorejkoľvek predajni NAY. Takisto budú môcť využívať výhody vernostného programu NAY Extra klub. Záručné reklamácie produktov do hodnoty 30 € obchod vymieňa za nové a na prípadnú reklamáciu bude stačiť len klubová karta. Nemusia nosiť pokladničné bločky.

Informáciu o zmene prijímania reklamácií nájdete aj na stránke shoppie.sk.

Zdroj: nay.sk

Diskusia k článku:

funboy 03.04.2017 - 13:46

Nie sú jediní http://ekonomika.sme.sk/c/7323246/vlastnici-v-pozadi-10-prepojeni-medzi-obchodmi-o-ktorych-ste-nevedeli.html

Profile picture for user marek.ceman@gmail.com

Wayne04.04.2017 - 20:09 Trvalý odkaz

Čo si ja pamätám, shoppie bol stále prezentovaný ako bokovka NAYka. Takže v podstate nič nové či nečakané...

Celá diskusia 2 príspevky