Alcatel MOVETRACK: domáci maznáčik i batožina pod kontrolou

Čoskoro sa na našom trhu začne predávať GPS tracker, s ktorým dokážete v reálnom čase sledovať polohu čohokoľvek, na čo malé zariadenie pripevníte. Kompatibilný je s operačným systémom Android a iOS.

S kompaktným zariadením Alcatel MOVETRACK si ušetríte nervy a zbytočné starosti. Máte psa dobrodruha, ktorý sa rád túla aj niekoľko dní, keď zacíti stopu? Alebo chcete mať pod kontrolou drahý bicykel, batožinu či auto? Riešením môže byť použitie GPS trackera od Alcatelu. Je ľahký, má hmotnosť iba 33 gramov, a je vode i nárazom vzdorný. Pomocou silikonového alebo obojkového puzdra ho pripevníte na čokoľvek.

Základné parametre:

Rozmery 42 x 42 x 16 mm, hmotnosť 33 gramov, čipset MediaTek MT2503A, 4 MB RAM, 16 MB úložisko, slot na nanoSIM kartu, Wi-Fi, GPS, 2G (900 / 1800 MHz), 470 mAh batéria, doba nabíjania 120 minút, microUSB, kompatibilta s Androidom 4.3 a novším a iOS od verzie 7, farba čierna.

Obsah balenia:

Alcatel MOVETRACK, 1 m dlhý microUSB kábel, puzdro pre umiestnenie na obojok alebo batožinu, dokumenty.

Ovládanie zaistí mobilná aplikácia MOVETRACK, ktorú si stiahnete z Google Play alebo App Store. Do trackera vložíte nanoSIM kartu bez ochrany PIN-om, na ktorej musia byť aktivované mobilné dáta. V aplikácii sledujete v reálnom čase, kde sa MOVETRACK pohybuje. Poloha na mape sa aktualizuje v krátkych intervaloch a súčasne sa po dobu 24 hodín archivuje história. Na hornej strane sa nachádza indikátor stavu batérie, aktivovaného GPS a signálu. Vypínač je umiestnený v bočnej stene.

Cez aplikáciu môžete vymedziť aj tzv. virtuálnu bezpečnú zónu, ktorú sledovaný objekt nesmie opustiť (alebo do nej vstúpiť). Keď sa tak stane, tracker okamžite pošle do vášho smartfónu upozornenie. MOVETRACK disponuje inteligentnou správou batérie. Nastavením intervalu zisťovania polohy sledovaného objektu dokážete predĺžiť jej výdrž na jedno nabitie. Pri aktívnom používaní je výdrž približne tri dni, v režime spánku o deň dlhšie. Batériu dobijete dodávaným microUSB káblom za dve hodiny.

Alcatel MOVETRACK sa začne na Slovensku predávať v apríli za odporúčanú cenu 54,99 eur.

Zdroj: tlačová správa

Diskusia k článku:

Začať diskusiu