Na jeden záber: Huawei P10

Predaj novej vlajkovej lode Huawei P10 s 5,1'' Full HD displejom a výborným duálnym fotoaparátom odštartuje koncom mesiaca. Všetko dôležité o novinke sa dozviete z nášho dvanásťminútového videa.

Najnovší top model radu P10 patril k najväčším lákadlom tohtoročného MWC V Barcelone. Podrobnú recenziu ste si mohli na našom webe už prečítať. Teraz vám prinášame krátky video pohľad.

Huawei P10 má podobný dizajn ako predchodca P9, konštrukcia je však ešte viac zaoblenejšia. Výraznou zmenou je premiestnenie snímača odtlačkov zo zadnej steny pod displej. Čítačka je mimoriadne rýchla a ponúka šikovné gestá. Ich funkciu a ďalšie vylepšenia používateľskej nadstavby EMUI sa dočítate v podrobnej recenzii.

Veľkým lákadlom novinky je duálny fotoaparát, na ktorého vývoji spolupracoval Huawei opäť s firmou Leica. Kvalitu snímok a videí zhotovených dvojicou zadných fotoaparátov (20 Mpix + 12 Mpix) a prednou 8 Mpix kamerou si môžete pozrieť v článku Takto fotí Huawei P10 + videá z mobilu. Nájdete tam aj komentár kolegu Richarda. Telefónu nechýba výkonný hardvér ani rýchle reakcie. Poteší aj 3200 mAh batériou s rýchlym nabíjaním. Náročnejším používateľom ale nemusí stačiť "len" Full HD rozlíšenie 5,1-palcovej obrazovky. Podrobné informácie o výbave sa dočítate v základnom infe.

Predaj štartuje s vyššou cenovkou než u predchodcu. K telefónu vám výrobca pribalí aj darček v hodnote 110 eur - Huawei Gift Box. Balíček obsahuje autonabíjačku, rýchlonabíjaciu 10000 mAh externú nabíjačku, USB-C kábel, Tripod selfie tyč, micro USB (typ C) adaptér.

Videorecenzia:

Chcete byť vždy v obraze? Sledujte náš YouTube kanál Fony.sk

Diskusia k článku:

Začať diskusiu