Lenovo Moto M dostupné v novej farbe a s nižšou cenovkou

Dual SIM android s atraktívnym dizajnom, kvalitnou kovovou konštrukciou a 5,5'' Full HD displejom sa začal v slovenských obchodoch predávať v novej farebnej verzii. Poteší nižšou cenovkou.

Štýlový smartfón sa na Slovensku začal predávať začiatkom tohto roka a dostupný je aj u mobilných operátorov. Láka na atraktívny dizajn, kvalitnú kovovú konštrukciu odolnú voči jemnému ošplechnutiu vodou a pekný 5,5-palcový Full HD displej. Kompletnú recenziu si môžete prečítať v článku Lenovo Moto M - imidž nie je nanič.

Dostatočný výkon zaistí osemjadrový procesor Helio P10 a 3 GB operačná pamäť RAM. Hlavný 16-megapixelový fotoaparát vytvára celkom pekné fotky aj videá. Kvalitu snímok zadnej i prednej kamery si môžete pozrieť v článku Takto fotí Lenovo Moto M (XT1663) + videá z mobilu. Kompletné špecifikácie nájdete v našom tradičnom základnom infe.

Všetko dôležité o Lenove Moto M sa dozviete aj z našej videorecenzie.

Zlatú a sivú farebnú verziu teraz v obchodoch doplnila farba Dark Grey. Spolu s novým odtieňom klesla Moto M cenovka. Odporúčaná cena je u autorizovaných predajcov stanovená na 259 eur.

Zdroj: tlačová správa

Diskusia k článku:

Začať diskusiu