Na jeden záber: LG K10 (2017)

Cenovo dostupný 5,3'' android poteší netradične širokouhlou prednou kamerou a používateľskou nadstavbou so šikovnými funkciami.

Tohtoročnú novinku LG K10 (2017) si už môžete kúpiť napríklad v Telekome a my sme ju pre vás už stihli aj otestovať. V textovej recenzii sa môžete dočítať, že napriek slabšej výbave podáva dostatočný výkon. Displej s 5,3-palcovou uhlopriečkou a HD rozlíšením 720 x 1280 bodov je veľmi lesklý, čo môže za slnečného počasia zhoršovať čitateľnosť.

Používateľská nadstavba LG je známa množstvom softvérových vylepšení a bohatou ponukou nastavení. Inak tomu nie je ani pri K10. Šikovné je čítanie mena kontaktu pri prichádzajúcom hovore alebo zväčšovanie textu poklepaním.

Zadný 13 Mpix fotoaparát patrí k priemeru, ale predná 5 Mpix kameru so širokouhlým objektívom si zaslúži pochvalu. Kvalitu snímok i videí si môžete pozrieť v článku Takto fotí LG K10 2017 (M250n) + videá z mobilu. Medzi výhody K10 patrí aj FM rádio a vymeniteľná 2800 mAh batéria, ktorú nájdete pod odnímateľným zadným krytom. Kompletné špecifikácie sa dočítate v základnom infe.

Videorecenzia:

Chcete byť vždy v obraze? Sledujte náš YouTube kanál Fony.sk

Diskusia k článku:

Začať diskusiu