Tesco mobile má už 250-tisíc zákazníkov

Počet aktívnych zákazníkov alternatívneho operátora, ktorý využíva sieť O2, vzrástol za posledný rok o pätinu na vyše štvrť milióna.

Pre viac než rokom sa Tesco mobile pochválil prekročením hranice 200-tisíc zákazníkov a dnes už hlási nárast na 250-tisíc. V novembri minulého roka Tesco i O2 predĺžili zmluvu o spolupráci na vzájomnom produkte Tesco mobile.

Od polovice októbra môžu zákazníci na surfovanie používať aj rýchle LTE pripojenie, pričom dostupnosť 4G siete kopíruje pokrytie modrého operátora. Aktuálne le 4G sieťou pokrytých 70 % obyvateľstva Slovenska. Rýchlosť sťahovania so SIM kartou Tesco mobile sme otestovali. Priemerné rýchlosti z piatich meraní sa v lokalite Bratislava - Staré mesto pohybovali na úrovni 25 Mbps pre sťahovanie a 10 Mbps pre odosielanie dát. Odozva bola približne 30 ms.

S programom Bodka získate "baťovskú" cenu za minútu hovoru a odoslanú SMS správu. Bez potreby dobíjania kreditu v stanovenej výške alebo v určitom období stojí minúta hovoru a jedna odoslaná SMS-ka do všetkých slovenských sietí 3,9 centa.

Zdroj: tlačová správa

Diskusia k článku:

nanoSIM 26.01.2017 - 14:43

Tesco mobile palec hore

galaxi26.01.2017 - 15:01 Trvalý odkaz

Palec hore predplatenkam.

Celá diskusia 2 príspevky