4ka spustila benefitný program s odmenami pre zákazníkov

Prvým z benefitov, ktorý zákazníci dostanú v rámci programu 4ka PLUS, je 4-eurový bonusový kredit zadarmo. Operátor plánuje do budúcnosti pravidelne odmeňovať svojich zákazníkov práve prostredníctvom nového benefitného programu.

Súčasťou webu 4ky sa v polovici septembra stal portál Moja zóna, kde si môžu zákazníci nastaviť pravidelné alebo automatické dobíjanie kreditu alebo si aktivovať niektorý z balíkov TO. Zároveň tu nájdu prehľad o svojich aktivovaných produktoch alebo spotrebe.

Práve týchto zákazníkov, ktorí sa rozhodnú aktívne využívať Moju zónu do konca februára 2017, operátor odmení. V rámci programu 4ka PLUS získajú 4-eurový bonusový kredit zadarmo.

Bonus 4 eurá získajú zákazníci, ktorí si vytvoria účet na portáli Moja zóna a následne si nastavia a využijú aspoň jednu z možností:

- automatické dobitie kreditu

- pravidelné dobitie kreditu

- automatická obnova niektorého produktu TO. s úhradou z platobnej karty

Odmena v podobe 4-eurového kreditu zadarmo platí nielen pre nových zákazníkov, ale aj pre tých, ktorí už niektorú z vyššie uvedených troch metód využívajú.

4ka PLUS je nový benefitný program pre aktívnych zákazníkov, ktorí vďaka nemu získajú množstvo výhod. Do budúcnosti chystá operátor niekoľko prekvapení a bonusov pre svojich zákazníkov, ktoré bude prezentovať a realizovať práve prostredníctvom programu 4ka PLUS.

Zdroj: tlačová správa

Diskusia k článku:

Profile picture for user marek.ceman@gmail.com

Wayne 13.01.2017 - 09:08

Neviem si pomoct ale ta fotka vyzera smiesne. iPhone upraveny na generic telefon bez znacky a zrkadlovo otoceny... chapem ze je to kvoli autorskym pravam a naschval, aj tak to vyznieva pre mna komicky. Akcia pre stvorkarov zaujimava, uz len nech poriadne rozsiria siet :)

funboy13.01.2017 - 10:27 Trvalý odkaz

Práve týchto zákazníkov, ktorí sa rozhodnú aktívne využívať Moju zónu do konca februára 2017, operátor odmení. V rámci programu 4ka PLUS získajú 4-eurový bonusový kredit zadarmo.

Ako že ZADARMO? Však najprv si musia dobiť riadny kredit, alebo zaplatiť za TO, nie?

To je zadarmo?

Profile picture for user marek.ceman@gmail.com

Wayne13.01.2017 - 11:27 Trvalý odkaz

Veď vieš sám že je to iba marketingový chytak.

Matus13.01.2017 - 12:38 Trvalý odkaz

a kedy by sa mal kredit pripisat? aktivovana jedan z moznosti a ziaden bonus zatial.

dur113.01.2017 - 15:24 Trvalý odkaz

az ked sa zrealizuje obnova alebo pripísanie kreditu cez aktivovanú službu

Celá diskusia 5 príspevkov