Poznáme nové logo ankety Mobil roka powered by O2!

Desiaty ročník ankety Mobil roka si zaslúži oživenie. Postaral sa oň Marek Záhradník. Súčasťou veľkej ankety, ktorú spustíme už o pár dní, tak bude nové logo.

Tesne pred Vianocami sme požiadali čitateľov Fony.sk, TECHBOX.sk a TOUCHIT.sk o pomoc. Vyhlásili sme totiž súťaž o nové logo ankety Mobil roka powered by O2. A e-mailová schránka logo@mobilroka.sk, kam ste návrhy až do konca decembra posielali, prekvapivo ožila. Poslali ste nám takmer 50 návrhov, z ktorých sme nakoniec vybrali dva finálne.

Zadanie znelo jasne: Logo by malo byť moderné, nápadité, ale tiež seriózne a čo najjednoduchšie. Aktuálne logo vyjadruje SIM kartu a obsahuje vždy aj vyjadrenie obdobia, ktorého sa daný ročník ankety týka. Vašej fantázii sa však medze nekladú - môžete meniť celkový tvar aj celkové znenie. Ale môžete sa tiež pohrať s aktuálnym motívom a iba ho "refrešnúť".

Nakoniec sme sa hlasovaním dopracovali k víťazstvu návrhu Mareka Záhradníka. Ten sa držal pôvodného motívu, ktorému dodal ľahkosť a moderný nádych.

A keďže sme víťazovi vďaka partnerom ankety sľúbili akýkoľvek O2 Paušál za polovicu a atraktívny smartfón Sony Xperia XA Ultra, svoje slovo aj dodržíme a doručenie výhier zabezpečíme už v nasledujúcich dňoch.

Veríme však, že smutný nebude ani Peter Briatka, ktorý sa neplánovane stal druhým finalistom. Kedže sa nám jeho návrh tiež veľmi páčil, zástupcovia magazínov TECHBOX a TOUCHIT sa rozhodli venovať mu ročné predplatné rovnomenných časopisov.

Výberom víťazného loga považujeme ostatné návrhy za výhradné duševné vlastníctvo ich autorov. Preto ich nebudeme zverejňovať a nápady uplatnené v týchto návrhoch môžu slobodne použiť kdekoľvek inde. Vážime si čas každého snaživého čitateľa, ktorý priložil ruku k dielu. Oplatilo sa to a veríme, že sa z modernizovaného loga ankety Mobil roka powered by O2 tešíte spolu s nami.

Ďakujeme všetkým autorom súťažných návrhov, ako aj partnerom O2 a Sony za peknú odmenu pre víťaza.

A čo nové logo prinesie? Predsa desiaty ročník tradičnej ankety, v ktorej budeme hľadať najlepšie smartfóny minulého roka a tiež príslušenstvo k nim. To všetko už 10. januára 2017.

Diskusia k článku:

Nightmare 09.01.2017 - 16:22

ved je take normalne nic speci

Michal09.01.2017 - 22:36 Trvalý odkaz

Gratulujem byvalemu kolegovi za druhe miesto.

Celá diskusia 2 príspevky