Na jeden záber: Xiaomi Redmi Note 4

Dual SIM android s 5,5'' Full HD displejom ponúka za dostupnú cenu veľmi slušnú výbavu. Nechýba čítačka odtlačkov, infraport ani silná batéria.

Vďaka kolegovi Tomášovi sme začali recenzovať aj smartfóny a príslušenstvo čínskej značky Xiaomi. Podľa ohlasov vieme, že je o tieto produkty záujem, a tak vám prinášame okrem už zverejnenej textovej recenzie aj Richardov videopohľad.

Xiaomi Redmi Note 4 je veľmi slušný nástupca modelu Redmi Note 3. Dostal vynovený dizajn, výkonnejší procesor a verziu s väčším úložiskom. Nami testovaný model nemal podporu 800 MHz LTE frekvencie.

Slot na dve SIM karty (nanoSIM + microSIM) je hybridný, takže pokiaľ použijete obidve SIM, na pamäťovku neostane miesto. A keď vložíte microSD kartu, prídete o dual SIM funkciu. Pochváliť treba silnú 4100 mAh batériu, no s dlhou dobou nabíjania, šikovnú nadstavbu MIUI 8 s množstvom nastavení, rýchlu čítačku i pekný 5,5'' Full HD displej. Nechýba ani infraport. Obidva fotoaparáty ponúknu len priemerné výsledky. O ich kvalite sa môžete presvedčiť v článku nadpis, kompletné špecifikácie nájdete tradične v základnom infe.

Videorecenzia

Chcete byť vždy v obraze? Sledujte náš YouTube kanál Fony.sk

Diskusia k článku:

Nightmare 26.12.2016 - 14:46

Riso co keby aj niekto iny natocil Na jeden zaber?napriklad Lenka aj :D alebo ved tam mozte byt aj dvaja

Andrej26.12.2016 - 16:02 Trvalý odkaz

Bez rýchleho nabíjania nezájem inak fonik pekný :)

Lenka Ivančíková26.12.2016 - 16:12 Trvalý odkaz

Myslim si, ze tak ako je to teraz, je to uplne v poriadku. :-)

Profile picture for user mar.bartian@gmail.com

oxy26.12.2016 - 16:53 Trvalý odkaz

Inak minule som na YouTube narazil na "jutuberku" Lenku co "testuje" telefony, aj som to zacal pozerat test moto Z ale ked povedala ze "uz podporuje android 7" tak som to radšej vypol

Nightmare06.08.2017 - 20:30 Trvalý odkaz

tento Note 4 je masina...inak ak mate fon zablokovany a dotknete sa citacky hociktorym prstom tak rozsvieti displej a este jedna vec v klavesnici sa da nastavit aby boli cislice v hornom riadku (ako to maju Samsungy aj)

Celá diskusia 6 príspevkov