Na jeden záber: JBL Reflect Mini BT a Samsung Level U

V krátkom videu sme porovnali dve Bluetooth slúchadlá s rozdielnou cenovkou. Obidva modely sú vhodné nielen na počúvanie hudby pri bežných aktivitách, ale aj pri športe a pohybe.

Samsung Level U majú zaujímavú konštrukciu s plastovým oblúkom, na ktorom sú umiestnené ovládacie prvky, nabíjací microUSB konektor a vypínač. Krátke káble so slúchadlami sú ku konštrukcii prichytené pohyblivou gumičkou.

V obidvoch slúchadlách sú magnety. Takže pokiaľ ich nemáte v ušiach a voľne vám visia okolo krku, môžete si ich spojiť, aby sa vám na krku nehýbali. Vyzerá to veľmi dobre a je to aj praktické. Level U poslúžia aj na príjem hovoru zo spárovaného smartfónu a pomocou tlačidiel na ovládanie hlasitosti môžete preskakovať medzi skladbami.

Práve možnosť prepínať medzi skladbami je funkcia, ktorá chýba druhému z testovaných modelov JBL Reflect Mini BT. Výhodou týchto slúchadiel je reflexný pásik, vďaka ktorému vás pri večernom behu zbadá každý vodič auta, motorky či bicykla s dostatočne silným osvetlením.

Takisto sa nabíjajú cez krytý microUSB konektor, dajú sa zavesiť na krk a môžete s nimi telefonovať. Oproti Samsungu Level U majú bohatší zvuk, výraznejšie basy, ale nie prehnane. Vo vlaku alebo v lietadle oceníte výborné potlačenie okolitých ruchov.

Cena bezdrôtových slúchadiel Samsung Level U sa v slovenských obchodoch pohybuje okolo päťdesiat eur, JBL Reflect Mini BT, ktoré sme pre vás už recenzovali, sa predávajú za približne dvojnásobok.

Videorecenzia

Chcete byť vždy v obraze? Sledujte náš YouTube kanál Fony.sk

Diskusia k článku:

Nightmare 19.12.2016 - 01:33

dobre pozadie Riso :D

mirko21.12.2016 - 12:13 Trvalý odkaz

Zdravým. Richard potreboval by som vedieť (čím skôr, aby som stihol Ježiška :-)) či samsung LEVEL U fungujú bezproblémovo s iPhonom. A či náhodou nie je na AppStore aj nejaká appka pre ne. Ďakujem.

Lenka Ivančíková21.12.2016 - 12:45 Trvalý odkaz

odpoviem ja, ked mozem. Level U pouzivam asi mesiac s iP 7 Plus a ziadny problem. Telefonujem s nimi, pocuvam hudbu, ziadny problem som nezaznamenala. aplikacia pre ne ziadna nie je. netreba.

mirko21.12.2016 - 12:55 Trvalý odkaz

Lenka Ďakujem moc za rýchlu odpoveď. Ale predsa len mam este jednu ot. Rišo má na videu štuple s tými "držiakmi" do uší-myslím tie predĺžené konce. Ale všade na heureke sk sú len klasické štuple. Neviete ako to vlastne je ? Ďik moc a pekne sviatky.

Celá diskusia 7 príspevkov