Odolný CAT S30 získate v O2 a Telekome s držiakom a nabíjačkou do auta

Do portfólia O2 a Telekomu prichádza rozšírené balenie CAT S30 s pribaleným držiakom do auta a autonabíjačkou. Prachu, nárazom a vode odolný android s 4,5'' displejom spĺňa armádny štandard 810G.

CAT S30 hardvérovými parametrami neoslní, jeho prednosti sa ukrývajú v odolnosti voči vode, prachu a nárazom. Mal by vydržať aj pád z výšky 1,8 metra a nevadí mu ani olej či mastota. Displej s 4,5-palcovou uhlopriečkou a rozlíšením 480 x 854 bodov je pokrytý odolným sklom Gorilla Glass 3, a dá sa ovládať aj v rukaviciach. Operačný systém Android beží v staršej verzii 5.1 Lollipop.

Vo vnútri pracuje štvorjadrový procesor a 1 GB operačná pamäť RAM. Vnútorný 8 GB priestor si rozšírite pamäťovými kartami do veľkosti 64 GB. Päťmegapixelovému fotoaparátu nechýba automatické zaostrovanie a prisvetľovacia dióda, videá zhotovíte vo Full HD kvalite. Predná kamera dostala rozlíšenie len dva megapixely.

Kompletné špecifikácie sa dočítate v článku Základné info: CAT S30.

CAT S30 s autonabíjačkou a držiakom kúpite od stredy 7. decembra už od 2 eur v kombinácii s ktorýmkoľvek O2 Paušálom či službou O2 Fér s platbou na faktúru. Zákazníci Telekomu ho môžu mať už za 2 eurá mesačne v kombinácii s paušálom Happy L.

Zdroj: tlačová správa

Diskusia k článku:

Začať diskusiu