Na jeden záber: Lenovo P2

Nebaví vás každodenné nabíjanie? Možno vás zaujme 5,5-palcový dual SIM android s 5100 mAh batériou, ktorú napriek obrovskej kapacite nabijete za dve hodiny. Bez problémov zvládne aj dva dni vysokej záťaže.

Nedávno ste si na našom webe mohli prečítať recenziu 5,5'' androidu Lenovo P2, v ktorej recenzent Matej ocenil nielen dlhú výdrž a rýchle nabíjanie 5100 mAh batérie, ale aj kovovú konštrukciu, dostatočne veľké úložisko a 4 GB kapacitu operačnej pamäte. V prípade núdze P2 ľahko použijete ako záložný zdroj.

Ako býva pri smartfónoch tejto značky dobrým zvykom, čaká na vás bohaté balenie. Nájdete v ňom priesvitný ochranný kryt, fóliu na displej a USB OTG redukciu. Na pripojenie USB kľúča tak už nemusíte kupovať žiadny ďalší kábel. Fotoaparát s 13-megapixelovým rozlíšením neohúri, pri dobrých sveteľných podmienkach je ale kvalita porovnateľná s cenovo podobnou konkurenciou. Výsledky obidvoch fotoaparátov si môžete pozrieť v článku Takto fotí Lenovo P2 + videá z mobilu a kompletné špecifikácie nájdete v základnom infe.

Videorecenzia

Chcete byť vždy v obraze? Sledujte náš YouTube kanál Fony.sk

Diskusia k článku:

Začať diskusiu