Na jeden záber: Samsung Gear S3

O dva dni sa na Slovensku začnú predávať inteligentné hodinky so štýlovým dizajnom a oproti predchodcovi ponúkajú užitočné vylepšenia. Aké, to sa dozviete z našej videorecenzie.

Samsung Gear S3 sa budú predávať v dvoch variantoch: elegantný classic a športový frontier. V redakcii sme testovali, podľa nás, ten zaujímavejší a krajší model frontier. Obidva majú 1,3'' Super AMOLED displej s podporou funkcie Always On Watch, prostredníctvom ktorej neustále zobrazujú čas bez toho, aby sa displej zhasínal. Ovládajú sa dvojicou hardvérových tlačidile v bočnej stene, dotykovým displejom a pomocou otočnej lunety.

vľavo classic, vpravo frontier

Vzhľad displeja si prispôsobíte podľa nálady či preferencií a ciferníky, aplikácie i hudbu uložíte do 4 GB vnútorného úložiska. Vo vnútri beží vlastný operačný systém Tizen a aplikácie si do smartfónov stiahnete z obchodu Galaxy Apps. Gear S3 ponúkajú aj odolnosť voči vode a prachu (stupeň krytia IP68) a robustnejšia verzia frontier spĺňa armádny štandard odolnosti MIL-STD-810G.

Vo výbave nechýba snímač tepu srdca, GPS, NFC ani Wi-Fi. Batéria s 380 mAh kapacitou by mala dodávať energiu až štyri dni na jedno nabitie. Konečná výdrž záleží od náročnosti používania. Kompletné špecifikácie sa dočítate v našom základnom infe. Len pre doplenenie uvádzame, že sa na Slovensku začnú predávať 2. decembra za odporúčanú cenu 399 eur a kompatibilné sú len s operačným systémom Android.

Videorecenzia

Chcete byť vždy v obraze? Sledujte náš YouTube kanál Fony.sk

Diskusia k článku:

Začať diskusiu