Tesco mobile má takmer 250-tisíc zákazníkov

Tesco a O2 sa dohodli na pokračovaní spolupráce v spoločnom produkte. Počet zákazníkov postupne rastie a Tesco mobile chce byť aj naďalej alternatívou k bežným operátorom.

Predĺženie spoločnej zmluvy znamená, že Tesco i O2 majú záujem o udržanie produktu Tesco mobile na slovenskom trhu. Predaj sa uskutočňuje v predajniach Tesco a sieť na poskytovanie služieb zabezpečuje O2. Presný počet zákazníkov Tesco mobile nepoznáme, operátor informuje o počte takmer štvrť milióna. Pred rokom ich bolo 200-tisíc. Za rok je tak čistý prírastok približne 50-tisíc zákazníkov.

Od polovice októbra môžu zákazníci na surfovanie používať aj rýchle LTE pripojenie. Dostupnosť 4G siete kopíruje pokrytie modrého operátora. Rýchlosť sťahovania so SIM kartou Tesco mobile sme otestovali. Priemerné rýchlosti z piatich meraní sa v lokalite Bratislava - Staré mesto pohybovali na úrovni 25 Mbps pre sťahovanie a 10 Mbps pre odosielanie dát. Odozva bola približne 30 ms.

S programom Bodka získate "baťovskú" cenu za minútu hovoru a odoslanú SMS správu. Bez potreby dobíjania kreditu v stanovenej výške alebo v určitom období stojí minúta hovoru a jedna odoslaná SMS-ka do všetkých slovenských sietí 3,9 centa.

Zdroj: tlačová správa

Diskusia k článku:

galaxi 28.11.2016 - 14:11

Čiže O2 by nepodpísaním zmluvy z Tescomobile prišiel jedným ťahom o 250 000 zákazníkov? Či ako to je z počtom zákazníkov v O2? Koľko má vlastných zákazníkov O2?

funboy29.11.2016 - 11:30 Trvalý odkaz

galaxi píše sa "s kým, s čím" teda s Tesco mobile.

Príklad.
Kto,čo? chleba
S kým, s čím? so salámom
Komu, čomu? galaximu

Celá diskusia 2 príspevky