Samsung Galaxy J3 (2017) zrejme uvidíme už čoskoro

Odhalenie nástupcu tohtoročného modelu radu Galaxy J3 s najslabšou výbavou už zrejme klope na dvere. Na internete sa objavila prva produktová fotografia i očakávané špecifikácie.

Smartfóny z produktovej línie Galaxy J od Samsungu patria medzi najslabšie vybavené. Lákajú cenou, tradičným dizajnom, známym používateľkým prostredím a výbavou, ktorá nenáročnému používateľovi postačí. Silnou stránkou telefónov značky Samsung býva fotoaparát, o čom nás presvedčil v recenzii aj tohtoročný model Galaxy J3.

Jeho nástupcu Samsung Galaxy J3 (2017 zrejme spoznáme už čoskoro. Na prvej produktovej snímke, ktorú uverejnil na svojom Twitter účte Even Blass, vidno dátum 1. december. Dá sa tak predpokladať, že predstavenie sa uskutoční už o niekoľko dní. Čo o novinke zatiaľ vieme? Oficiálne nič. Internetom kolujú dohady o 5-palcovom Super AMOLED displeji s HD rozlíšení, takže tu by nemala nastať zmena.

Procesor Snapdragon 430 by mala doplniť 2 GB operačná pamäť RAM, čo je o 500 MB viac než má aktuálny model. Či sa vylepšenia dočká aj vnútorné úložisko netušíme. Ale 8 GB ako pri Galaxy J3 (2016) považujeme v redakcii za nedostatočné. Použiteľné minimum je 16 GB. Operačný systém Android pravdepodobne pobeží vo verzii 6.0 Marshmallow a hovorí sa aj o 2600 mAh batérii. Tu by zmena v kapacite nenastala.

Na potvrdenie očakávanej hardvérovej výbavy Samsungu Galaxy J3 (2017) si budeme musieť ešte niekoľko dní počkať. Okrem Galaxy J3 sa má pracovať aj na Pro verzii. Aký bude medzi nimi rozdiel zatiaľ netušíme.

Zdroj: twitter.com

Diskusia k článku:

funboy 22.11.2016 - 10:21

Každý rok nový galaxi? Modelov do Aleluja, Samsung !!!

Celá diskusia 1 príspevok