Na jeden záber: Xiaomi Redmi 3S

V krátkom videu vám predstavíme lacný dual SIM s 5-palcovým HD displejom, šikovnou nadstavbou MIUI a slušnou výbavou, v ktorej nechýba infraport ani čítačka odtlačkov.

Xiaomi je čínsky výrobca, ktorý na našom trhu nemá oficiálne zastúpenie, a tak smartfóny tejto značky kúpite za dobrú cenu zo zahraničných obchodov, niektoré ponúkajú doručenie aj na Slovensko. V prípadne slovenských e-shopov treba rátať s o niečo vyššou cenovkou, v ktorej je pripočítaná marža predajcov.

Medzi najlacnejšie modely s cenou pod 150 eur patrí dual SIM Xiaomi Redmi 3S. Výrobca použil hybridný slot, takže si budete musieť vybrať, či vložíte dve SIM karty alebo jednu SIM a jednu pamäťovku. Redmi 3S prekvapí veľmi slušnou výbavou.

Patrí tam kvalitné spracovanie, 3 GB operačná pamäť RAM, 4100 mAh batéria s výbornou výdržou, čítačka odtlačkov a nájdeme tu dokonca aj infraport na ovládanie domácej techniky a FM rádio. To sa v poslednom čase zo smartfónov vytráca.

Kompletný test si môžete prečítať v recenzii Xiaomi Redmi 3S – malá cenovka, veľká batéria, podrobné špecifikácie nájdete v základnom infe.

Videorecenzia

Chcete byť vždy v obraze? Sledujte náš YouTube kanál Fony.sk

Diskusia k článku:

Tomáš Fuček 19.11.2016 - 23:47

Bude aj oficialne Slovenské balenie aj Slovenčina... trochu hľadania na internete a... https://www.o2.sk/e-shop/mobilne-zariadenia/-/detail/xiaomi-redmi-3s-sedy/?preferredProgram= O2 bude mať tento model vo svojej ponuke

Profile picture for user marek.ceman@gmail.com

Wayne20.11.2016 - 09:02 Trvalý odkaz

Nebude. Nikde sa o tom na tej stranke z odkazu nepise.

Celá diskusia 2 príspevky