Telekom: TOP5 najpredávanejších smartfónov a tabletov v októbri

Októbrový rebríček ovplyvnila vianočná akcia s dvojičkami smartfónov. Do top päťky sa konečne dostal aj iPhone 7.

Vianočná akcia, v ktorej Telekom ponúka dvojicu smartfónov sa odrazila aj v tabuľke najpredávanejších telefónov. Prvé miesto aj tentoraz patrí Huawei P9 Lite, druhé vďaka dvojičkovej akcii získal Huawei Y5 II, ktorý sa samostatne nepredáva, zákazník ho získa práve k P9 Lite. Obľúbený a cenovo dostupný Samsung Galaxy J3 (2016) skončil na treťom mieste.

Skokanom mesiaca sa stal Cooplad Porto S, z minulomesačného desiateho sa v októbri vyhupol rovno na štvrté miesto. Aktuálne ho v ponuke Telekomu už nenájdete. Medzi najžiadanejšie smartfóny sa prebojoval aj nový iPhone 7, ktorý tabuľku top päťky uzatvára. Limitované dodávky mu bránia dostať sa na vyššie priečky.

Nasledujúci zoznam je doplnený o cenu telefónu, ktorá platí pre paušál Happy M s mesačným poplatkom 23,99 €.

TOP5 najpredávanejších smartfónov v októbri 2016:

1. Huawei P9 Lite (úvodná platba od 49 € + 5 € mesačný poplatok)

2. Huawei Y5II (samostatne sa nepredáva)

3. Samsung Galaxy J3 (2016) (úvodná platba 9 € + 2 € mesačný poplatok)

4. Coolpad Porto S (nepredáva sa)

5. Apple iPhone 7 (úvodná platba pre 128 GB verziu 299 € + 20 € mesačný poplatok)

ikona

Telekom: TOP5 najpredávanejších smartfónov a tabletov v septembriPodľa očakávaní sa na čelo rebríčka najpredávanejších smartfónov Telekomu prebojovala lite verzia vlajkovej lode Huawei P9. Pomer síl sa mierne vyrovnal, a tak v tabuľke nájdeme dva modely značky Huawei, dva Samsungy a jedno Lenovo.

Náš malý rebríček TOP5 smartfónov Telekomu zostavujeme z desiatky najpredávanejších telefónov za uplynulý mesiac. V tej októbrovej sa ešte nachádza: Lenovo Vibe P1m, Samsung Galaxy A3 (2016), LG K8 a Samsung Galaxy A5 (2016).

Päťka najpredávanejších tabletov sa veľmi nezmenila. Jednotkou je stále osempalcový Huawei MediaPad T1, nezmenilo sa ani druhé miesto a patrí Lenovu Yoga Tab 3. Ďalšie Lenovo radu Tab skončilo ako tretie. Acer Aspire Switch 10, ktorý láka na hardvérovú klávesnicu, ostal na štvrtej priečke, desaťpalcový Samsung Galaxy Tab S2 si o jedno miesto pohoršil.

1. Huawei MediaPad T1 8.0 Pro

2. Lenovo Yoga Tab 3

3. Lenovo Tab 3

4. Acer Aspire Switch 10 V

5. Samsung Galaxy Tab S2 9.7

Zdroj: operátor

Diskusia k článku:

Začať diskusiu