TOP15 v októbri: zaujali dotykové androidy, tlačidlové telefóny i véčka

V októbrovom rebríčku najpredávanejších telefónov má svoje zastúpenie až šesť značiek. Zákazníci sa tradične zamerali na tlačidlové telefóny a lacné androidy, ale pribudli aj vyklápačky od Alcatelu.

Rubrika TOP15 je prehľadom najpredávanejších telefónov v kamenných predajniach. Údaje nám poskytuje partner - mobilonline.sk.

ikona

TOP15 v septembri: prevládajú lacné androidyTakmer dve tretiny rebríčka tvoria lacné androidy s cenovkou okolo sto eur. Zvyšok patrí stále žiadaným tlačidlovým Nokiám.

Október bol v obchodoch firmy mobilonline.sk naozaj pestrý. Zákazníci prejavili záujem o tlačidlové telefóny, dotykové androidy, véčkové konštrukcie, seniorský model i odolný telefón, ktorému neprekáža voda, prach ani nárazy.

Okrem známych modelov s hardvérovou klávesnicou, ktoré dlhodobo patria medzi najžiadanejšie, sa v rebríčku objavili aj lacné véčka od Alcatelu, ktoré podobne ako Nokie poslúžia nenáročným zákazníkom hlavne na volania a posielanie SMS správ. Nechýbajú cenovo dostupné androidy, najdrahší z nich (Samsung Galaxy J5 2016) neprekročil cenovku dvesto eur. Záujem bol aj o odolný model CAT B25.

S výrazným náskokom aj tentoraz zvíťazila Nokia 108, dvojkou bol v októbri päťpalcový android nižšej triedy Samsung Galaxy J3. V prvej päťke nájdeme aj Lenovo Vibe C, Huawei Y3 II a ďalší tlačidlový bestseller Nokiu 105.

Rebríček TOP15 najpredávanejších telefónov v októbri 2016 v obchode mobilonline.sk:

Diskusia k článku:

Začať diskusiu