O2: Lenovo K6 Power a P2 v ponuke

Dve novinky len nedávno uvedené na slovenský trh sa už dostali do ponuky O2. Obidva androidy lákajú na dual SIM funkciu, silnú batériu, Full HD displej, čítačku odtlačkov a dostupnú cenovku.

Lenovo K6 Power je lacnejšou z dvojice noviniek s cenovkou mierne nad dvesto eur, napriek tomu ponúka kovovú konštrukciu a slušnú výbavu. Hlavným ťahákom je 4000 mAh batéria, ktorá má ponúknuť pri bežnom používaní dvojdňovú výdrž. V tejto cenovej kategórii je príjemným prekvapením Full HD rozlíšenie 5-palcového displeja, stereo reproduktory a čítačka odtačkov. Umiestnená je na menej praktickom mieste - pod objektívom zadného 13-megapixelového fotoaparátu. Kompletné špecifikácie si môžete prečítať v našom základnom infe.

Lenovo K6 Power ponúka O2 v dvoch farbách: šedej a zlatej. Cena pri kúpe v hotovosti je 218 eur, k O2 Paušálu môžete využiť bonus na telefón a prvotnú platbu len 2 eurá. Cena bonusu sa líši podľa výšky vybraného paušálu. Aktuálne je tento model vypredaný.

Druhou novinkou v ponuke je android s 5000 mAh batériou Lenovo P2. Nástupca minuloročného modelu P1 sa v O2 predáva v štandardnej konfigurácii 3 GB operačná pamäť RAM a 32 GB úložisko. 5,5-palcový Super AMOLED displej má Full HD rozlíšenie 1080 x 1920 bodov a pod ním je umiestnená čítačka odtlačkov. V bočnej stene ani nechýba tlačidlo úsporného režimu. Podorbné informácie o dual SIM smartfóne sme priniesli v článku Základné info: Lenovo P2.

Lenovo P2 má v O2 uvedenú cenovku pri kúpe v hotovosti 386 eur. K O2 Paušálu si môžete uplatniť bonus na telefón a využiť akontáciu pri platbe na splátky vo výške 2 eurá. Ani tento model nie je aktuálne dostupný.

Zdroj: o2.sk

Diskusia k článku:

M0f0 10.11.2016 - 15:59

To im fakt vsetkym hrabuska? Ponukat taketo telefony ako napr. aj zenfone 3 za cenu, ktora sa blizi k OP3?

Celá diskusia 1 príspevok