Na jeden záber: Apple iPhone 7

Videorecenziu 5,5'' iPhonu sme vám už priniesli. Teraz si môžete pozrieť, čo na kompaktnejší model hovorí kolega Richard, ktorý 4,7'' iPhone 7 aj reálne používa.

Predstavenie nových iPhonov je vždy plné superlatívov, a inak tomu nebolo ani tohtoročný september. Apple sa chválil výkonnejším procesorom, lepším domácim tlačidlom, ktoré už vlastne fyzickým tlačidlom nie je, vodeodolnou konštrukciou a vynoveným fotoaparátom. Predná kamera iPhone 7 konečne dostala možnosť nahrávať Full HD videá a zadný 12 Mpix fotoaparát sa chváli optickou stabilizáciou obrazu. Výsledok fotosúboja troch Apple telefónov si môžete pozrieť v článku Porovnanie fotoaparátov: iPhone 6S vs. 7 vs. 7 Plus.

Ani ďalšia generácia nepriniesla nový dizajn, zo spodnej steny ale zmizol 3,5 mm audio jack a pribudol reproduktor. Ide len o dizajnový prvok, nie funkčný reproduktor. Výdrž batérie je stále iba priemerná a cena sa drží vysoko. Všetko dôležité o iPhone 7 si môžete prečítať v recenzii Apple iPhone 7 - vitaj stabilizácia, zbohom audio jack. Podrobné špecifikácie nájdete v našom základnom infe.

Kúpiť iPhone 7 alebo 7 Plus? Aj tejto otázke sme sa venovali v tradičnom videu zo série Na jeden záber.

Videorecenzia

Chcete byť vždy v obraze? Sledujte náš YouTube kanál Fony.sk

Diskusia k článku:

gulo 08.11.2016 - 18:27

Ahoj, spomínaš perfektný horný reporduktor. V mojim prípade (aj kolegovom) je kvalita zvuku pri telefonovaní mizerná. Skúšal som všetko možné, dokonca som telefón poslal na reklamáciu. Vrátil sa s vyjadrením: zavádza sa neprejavila. Na Apple fóre sa sťažuje množstvo ľudí https://goo.gl/1j1qJ7. Iphone mám bez obalu, operátor Orange.

Profile picture for user marek.ceman@gmail.com

Wayne08.11.2016 - 19:14 Trvalý odkaz

Ja mam sedmicku, kupovanu v iStores, pouzivam O2 a vpredu obal nemam. Tiez mam perfektny reproduktor na telefonovanie, a pristihol som sa ze volam ovela viac a castejsie, hlavne manzelke, tiez ma O2.

Celá diskusia 3 príspevky