K Samsungu Galaxy S7 a S7 edge získate Gear Fit 2 ako darček

Samsung spúšťa pre všetkých nových záujemcov predvianočnú akciu pri kúpe top modelov Galaxy S7 a S7 edge. Akcia prebieha u vybraných predajcov a mobilného operátora O2.

V ďalšej promo akcii, ktorá má zvýšiť predaj modelov radu Galaxy S7 a potešiť zákazníkov, môžete získať užitočný darček - inteligentný náramok Samsung Gear Fit 2. Stačí si u vybraných obchodných partnerov alebo v O2 kúpiť Galaxy S7 alebo Galaxy S7 edge.

Vodeodolný náramok Gear Fit 2 s 1,5'' displejom a vlastným systémom Tizen má športový dizajn, zvládne zobrazovanie notifikácií zo smartfónu, má dobrú výdrž, presné GPS, dobre zvládnuté sledovanie všetkých údajov vrátane tepu, ktoré automaticky končia v aplikácii S Health. Do vnútornej pamäte si môžete uložiť svoju obľúbenú hudbu a pri športovej aktivite sa tak nemusíte spoliehať na prehrávanie z mobilu.

Všetko dôležité sa dočítate v podrobnej recenzii a kompletné špecifikácie nájdete v základnom infe.

Akcia prebieha od 1. do 30. novembra 2016, zoznam predajcov, u ktorých môžete k nákupu získať darček v hodnote 189 eur, nájdete na stránke www.samsung.sk. Náramok bude k dispozícii v čiernej farbe, veľkosť L. Operátori Orange a Telekom budú v tomto období ponúkať Samsung Galaxy S7 a S7 edge za zvýhodnenú cenu.

Diskusia k článku:

Začať diskusiu