Na jeden záber: Lenovo Moto Z Play

Videorecenzia 5,5-palcového dual SIM androidu, s výbornou výdržou, svižnými reakciami a šikovnými Moto funkciami.

Moto Z Play je ďalším smartfónom z radu Moto, ktorý obohatil ponuku slovenského trhu o zaujímavý kúsok. Získáte nielen výborný android, ale vďala pripojiteľným Moto Mods ho premeníte na projektor, digitálny fotoaparát s xenónovým bleskom a 10-násobným optickým zoomom či JBL reproduktor.

Výhodám a využitiu Moto Mods sme sa venovali v textovej recenzii, v ktorej nájdete všetko dôležité, na čo prišiel kolega Matúš počas niekoľkodňového testovania. Veľkým plusom zariadenia je kvalitná konštrukcia z kovu a skla, 5,5-palcový Super AMOLED displej s Full HD rozlíšením, mimoriadne návyková Moto obrazovka a 3510 mAh batéria. Dvojdňová výdrž nie je pre Moto Z Play žiadny problém.

Snímač odtlačkov prstov umiestnený pod displejom telefón nielen odblokuje, ale aj uspí. Kto hľadá plnohodnotný dual SIM so samostatným slotom na microSD kartu, Moto Z Play bude spĺňať jeho požiadavky. A pikoška, ktorá sa len tak nevidí: jeden slot na SIM kartu vie pracovať s LTE, druhý v tom istom čase sa vie pripojiť nielen na 2G, ale aj 3G sieť.

Kompletné špecifikácie sa dočítate v našom základnom infe a výsledok práce 16 Mpix fotoaparátu nájdete v článku Takto fotí Lenovo Moto Z Play (XT1635) + videá z mobilu.

Videorecenzia

Chcete byť vždy v obraze? Sledujte náš YouTube kanál Fony.sk

Diskusia k článku:

Začať diskusiu