Orange: Huawei Nova, LG G5 SE a Lenovo Vibe K6 v ponuke

V akciovej ponuke dotovaných zariadení pribudol 5,3'' výborne vybavený android od LG, elegantná päťpalcová novinka strednej triedy od Huawei a novinka od Lenova, ktorá láka na kovové telo a výborný pomer cena / výkon.

Novinka radu Huawei Nova, ktorá bola predstavená na septembrovej výstave IFA, sa dostalaa j do ponuky akciových zariadení Orangeu. A rovno v dvoch farbách: zlatej a striebornej. Elegantný dizajn so zaobleným spracovaním, zakriveným kovovým chrbtom a päťpalcovým 2.D displejom s Full HD rozlíšením dopĺňa výborná výbava.

Dostatok výkonu zabezpečí osemjadrový procesor a 3 GB RAM. Telefón sa chváli čítačkou odtlačkov, 12 Mpix zadným fotoaparátom s vylepšenou šošovkou so širokou clonou a obrazovým snímačom umožňujúcim fotiť aj za znížených svetelných podmienok a 3020 mAh batériou s technológiou Smart Power 4.0. Tá by mala zaistiť efektívne využitie energie a ponúknuť tak dobrú výdrž na jedno nabitie. Kompletné špecifikácie nájdete v článku Základné info: Huawei Nova.

Huawei Nova kúpite v Orangei s Novým paušálom od piatich eur, plná cena je u operátora stanovená na 425 eur.

LG G5 SE je špeciálnou edíciou vlajkovej lode G5, ktorá sa na Slovensku exkluzívne predáva len v Orangei. Dostala rovnakú modulárnu konštrukciu ako LG G5 a takmer identickú výbavu. Len mierne slabšiu. Líši sa použitým procesorom a menšou 3 GB kapacitou operačnej RAM pamäte.

IPS displej s 5,3-palcovou uhlopriečkou sa pýši jemným QHD rozlíšením a fanúšikov fotografovania mobilom poteší duálnym 16 Mpix fotoaparátom s manuálnym režimom. Všetko dôležité o novinke sme popísali v základnom infe venovanom LG G5 SE.

LG G5 SE sa v Orangei predáva k najvyššiemu paušálu za 100 eur, odporúčaná cena je stanovená na 520 eur.

Nedávno Lenovo uviedlo na náš trh novinku Vibe K6, ktorá podobne ako iné modely od Lenova, prináša zaujímavú výbavu za dostupnú cenu. Za menej než dvesto eur ponúka kovové telo, päťpalcový Full HD displej, dostatočný výkon, stereo reproduktory s technológiou Dolby Atmos a čítačku odtlačkov.

Fotografie a Full HD videá zhotovíte zadným 13-megapixelovým fotoaparátom alebo prednou 8 Mpix kamerou. Podrobné špecifikácie sme vám priniesli v našom základnom infe.

Lenovo Vibe K6 v sivej farbe kúpite v Orangei od jedného eura, plná cena je u operátora 185 eur.

Zdroj: orange.sk

Diskusia k článku:

Začať diskusiu