Na jeden záber: Apple iPhone 7 Plus

Na našom webe nemôže chýbať videorecenzia jedného z najočakávanejších smartfónov roka. V pätnásťminútovom videu sa kolega Richard snažil povedať všetko dôležité.

Nové iPhony tentoraz spustili vlnu kritiky nielen z radov fanúšikov Androidu, ale aj majiteľov Apple telefónov. Veľké očakávania inovácií sa nenaplnili a wau efekt nenastal ani pri prezeraní snímok z duálneho 12 Mpix fotoaparátu modelu iPhone 7 Plus. Treba však uznať, že makro zvláda s 56 mm objektívom veľmi dobre a pri nahrávaní videa je optická stabilizácia obrazu naozaj prínosom. Predná kamera konečne natáča videá vo Full HD rozlíšení. Výsledky súboja fotoaparátov medzi trojicou iPhone 6S, 7 a 7 Plus si môžete pozrieť v tomto článku.

Výčitky zazneli najmä na adresu chýbajúceho 3,5 mm audio konektora. Na pripojenie slúchadiel musíte použiť iba "applácky" Lightning alebo použiť vlastné Bluetooth slúchadlá. Paradoxom je, že dodávané slúchadlá do MacBookov nepripojíte. Majú totiž 3,5 mm jack. Apple sa ani pri novej generácii stále nevysporiadal s príliš veľkými okrajmi okolo 5,5'' Full HD displeja, ktoré zbytočne pridávajú na veľkosti telefónu. Pochváliť treba slušnú výdrž, vysoký výkon, rýchly systém, 3D Touch s rozšírenými funkciami, kvalitné stereo reproduktory a niekoľko rokov po konkurencii pribudla i vodeodolná konštrukcia.

Všetky postrehy z používania si môžete prečítať v textovej recenzii a podrobné špecifikácie nájdete v našom základnom infe. Čo na nový iPhone 7 Plus hovorí kolega Richard sa dozviete z našej videorecenzie.

Videorecenzia

Chcete byť vždy v obraze? Sledujte náš YouTube kanál Fony.sk

Diskusia k článku:

Profile picture for user marek.ceman@gmail.com

Wayne 28.10.2016 - 11:27

No to suhlasim. Svoje chyby ma. Ale aj aj nejake tie prednosti. Aj ked tych nedostatkov ne adi trochu viac :)

Peter Fejfar28.10.2016 - 19:39 Trvalý odkaz

Dobrá recenzia alebo skôr ten prvý pohľad, ktorá spočíva predovštkým v porovnaní s menším modelom.

ondrakomous28.10.2016 - 21:28 Trvalý odkaz

v podstate to co udelal apple je postaveny na hlavu, delsi ohnisko ma mit/vyssi svetelnost, aby tam prave byla ta kresba. sirsi,kratsi ohnisko ma mit/nizsi svetelnost, proc asi, protoze ten kuzel, o kterym si mluvil je podstatne vetsi u sirokeho ohniska, tim padem mi posbira vice svetla, dlouhe ohnisko je nepouzitelne kvuli malemu snimaci, dvojnasobny digalni zoom je vetsi kvalite, pak teda nechapu, proc to tam dali, asi aby se opicili na po huawei, ktery ovsem pouziva jiny princip, ktery je logicky, repraky hraji stejne jak na honoru8, audiojack chybi, vy fakt v redakci fony sk nevite co s prachama, ale to je vec druha. by me zajimalo, co zere na iphonu 7 baterku, 6s melo taky tragickou vydrz, psal jsem to tady, dokonce jsem ho kvuli baterce sel reklamovat, respektive jsem ho vratil do 14dnu.

Celá diskusia 3 príspevky