Na jeden záber: Alcatel Idol 4S

Alcatel Idol 4S patrí aktuálne k tomu nalepšiemu, čo výrobca ponúka. Pýši sa výbornými stereo reproduktormi, 5,5'' QHD displejom i rýchlym nabíjaní, sklame však absenciou čítačky odtlačkov.

V lete sa na našom trhu začal predávať vydarený model s elegantným dizajnom Alcatel Idol 4S, ktorého veľký 5,5-palcový displej s jemným QHD rozlíšením (1440 x 2560 b.) a kvalitné stereo reproduktury lákajú na multimediálne využitie. Dodáva sa spolu s okuliarmi pre virtuálnu realitu, no tie poslúžia skôr len na krátkodobú zábavu. Výbornú hardvérovú výbavu dopĺňa veľmi slušný 16-megapixelový fotoaparát.

Zamrzí ale chýbajúca čítačka odtlačkov, ktorá sa stáva samozrejmosťou už aj v nižšej triede smartfónov. Pochopenia sa počas testovania nedočkalo ani špeciálne Boom tlačidlo umiestnené v pravej bočnej stene. Je výrazné, ľahko nahmatateľné, ale presne na tom mieste by sme uvítali skôr klasický vypínač. Pochváliť treba aktívny dual SIM. Keď na jednej karte prebieha hovor, druhá sa netvári ako vypnutá, ale volajúci počuje, že je obsadené.

Kompletné špecifikácie nájdete v našom základnom infe. Skúšobné snímky z 16 Mpix fotoaparátu a 8 Mpix prednej kamery si môžete pozrieť v samostatnom článku Takto fotí Alcatel Idol 4S (6070K) + videá z mobilu.

Videorecenzia

Chcete byť vždy v obraze? Sledujte náš YouTube kanál Fony.sk

Diskusia k článku:

Začať diskusiu