Orange: Sony Xperia XZ, Xperia X Compact a Lenovo Moto Z v ponuke

V akciovej ponuke Orangeu pribudli dve novinky radu Xperia X a modulárny smartfón, ku ktorému vám operátor pribalí aj modul JBL reproduktor ako darček.

Podľa očakávania zariadil Orange do ponuky obidve novinky z berlínskej výstavy IFA 2016. Sony Xperia XZ je novou vlajkovou loďou s konštrukciou odolnou voči ošplechnutiu vodou, menší model Xperia X Compact poteší používateľov, ktorí uprednostňujú smartfón kompaktných rozmerov.

Obidva modely spája elegantný dizajn, oblá konštrukcia a 23-megapixelový fotoaparát s technológiou trojitého obrazového snímania, ktorá umožňuje robiť kvalitné fotografie v pohybe i za zhoršených svetelných podmienok. Automatické zaostrovanie dopĺňa prediktívny hybridný autofókus (PDAF), ktorý dokáže predpovedať a sledovať fotené objekty v pohybe a laserový AF senzor s technológiou vnímania vzdialenosti. Hardvérovou spúšťou umiestnenou v bočnej stene spustíte fotoaparát veľmi rýchlo.

Sony Xperia XZ má konštrukciu odolnú voči ošplechnutiu vodou a náhodnému krátkodobému ponoreniu. Všetky kryty nachádzajúce sa na tele smartfónu však musia byť pevne uzatvorené. Medzi kľúčové špecifikácie patrí 5,2'' Full HD displej, Snapdragon 820 a 3 GB pamäť RAM. Kompletné špecifikácie nájdete v našom základnom infe.

Menší model Sony Xperia X Compact dostal 4,6'' displej s HD rozlíšením, Snapdragon 650, 3 GB RAM a nezabudlo sa ani na čítačku odtlačkov umiestnenú vo vypínači na boku telefónu. Všetky podrobnosti o výbave a špecifikácie sú v článku Základné info: Sony Xperia X Compact.

Sony Xperia XZ je v Orangei dostupná v elegantnej farbe Forest Blue od 280 eur. Plná cena je stanovená na 700 eur. Kompaktný model Xperia X Compact kúpite v čiernej farbe a k najvyššiemu paušálu vás bude stáť 40 eur. Pri kúpe v hotovosti si pripravte 460 eur.

Lenovo Moto Z je prémiovým modelom radu Moto Z, ktorý je zaujímavý možnosťou používať prídavné moduly Moto Mods, ktoré rozšíria funkcie telefónu. K Moto Z vám Orange pribalí aj JBL reproduktor s integrovaným stojanom a silným zvukom. Hlasitosť až 80 dB zabezpečia dva stereo reproduktory, každý s výkonom 3 W. Všetko dôležité o nových moduloch sa dozviete v článku Lenovo Moto Z, Moto Z Play a Moto Mods prichádzajú na Slovensko.

Moto Z ponúka tenké hliníkové telo, 5,5'' QHD displej, Snapdragon 820, 4 GB RAM a 13 Mpix fotoaparát s optickou stabilizáciou. Napriek tenkej konštrukcii je vo vnútri 2600 mAh batéria s funkciou Turbo Power, ktorej 15-minútové nabíjanie postačí na ďalších 8 hodín používania. Kompletné špecifikácie sa dozviete z nášho základného infa.

Novinka Lenovo Moto Z zatiaľ nie je fyzicky dostupná ani v e-shope alebo v predajni, podľa nedávnych informácií slovenského zastúpenia Lenova sa má na Slovensku objaviť 14. októbra. Zákazníci, ktorí majú o tento smartfón záujem už teraz aspoň vedia, koľko eur si majú pripraviť. K najvyššiemu paušálu stojí 250 eur, cena v hotovosti je u operátora stanovená na 670 eur.

Zdroj: orange.sk

Diskusia k článku:

Začať diskusiu