O2: Coolpad Modena 2 v ponuke

Ponuka zariadení modrého operátora sa rozrástla o cenovo dostupný dual SIM android pre nenáročných s 5,5'' HD displejom, dvomi 8 Mpix kamerami a ľahkou konštrukciou.

Telo telefónu je vyrobené z plastu, no napriek tomu vyzerá Coolpad Modena 2 veľmi dobre, má tenkú konštrukciu a pri 5,5-palcovej uhlopriečke váži len 143 gramov. Displej s 2.5D zaoblením však ponúka iba HD rozlíšenie 720 x 1280 bodov, a ani zvyšné špecifikácie nepatria k lákadlám smartfónu. Výrobca použil kombináciu 2 GB operačnej pamäte RAM a 16 GB úložného priestoru, čo v dnešnej dobe považujeme v redakcii za minimum.

Mladých používateľov skôr osloví predná širokouhlá osemmegapixelová kamera s fotografickými funkciami zameranými na snímanie autportrétov. Pri surfovaní po internete a streamovaní videí ocenia možnosť LTE pripojenia. Kompletné špecifikácie si môžete prečítať v článku Základné info: Coolpad Modena 2.

Coolpad Modena 2 kúpite v O2 k paušálu s bonusom, ktorý je podľa výšky paušálu v rozpätí od 96 € až do 528 €. Pri kúpe v hotovosti zaplatíte 170 €. Na výber je medzi zlatou a šedou farbou.

Zdroj: o2.sk

Diskusia k článku:

Začať diskusiu