Na jeden záber: Lenovo Moto G4 Plus

Lenovo na náš trh prinieslo tento rok množstvo zaujímavých modelov, a práve Moto G4 Plus patrí medzi tie najpríjemnejšie prekvapenia.

Treba priznať, že smartfóny radu Moto obohatili slovenský trh o množstvo zaujímavých kúskov. Medzi tie s najlepším pomerom cena / výkon môžeme zaradiť aj dual SIM Moto G4 Plus, ktorý ako názov našej recenzie napovedá, je najväčším prekvapením tohto leta.

Ako píše náš recenzent Matúš, prináša výborné parametre, šikovnú uzamykaciu obrazovku a viac než zaujímavé výkony obidvoch fotoaparátov. O ich kvalite sa môžete presvedčiť v článku Takto fotí Lenovo Moto G4 Plus (XT1642) + videá z mobilu.

Určite treba spomenúť aj dobrú výdrž a bleskové nabíjanie, ktoré v tejto kategórii stále ani zďaleka nie je pravidlom. Určite by potešila vodeodolnosť, no v tomto cenovom segmente sa jej zrejme tak skoro nedočkáme. Veľkou výhodou je samostatný slot na pamäťovú kartu, takže spolu s vloženou microSD využijete aj plnohodnotný dual SIM.

Koho zaujímajú kompletné špecifikácie, nájde ich tradične v základnom infe. A ako Lenovo sľúbilo, pripravuje pre Moto G4 Plus aj novú verziu Androidu 7.0 Nougat.

Chcete byť vždy v obraze? Sledujte náš YouTube kanál Fony.sk

Diskusia k článku:

Začať diskusiu