ABC Data je prvým oficiálnym distribútorom značky Xiaomi v Európe

Značka Xiaomi má konečne v Európe svoje oficiálne zastúpenie, ktoré zabezpečuje poľská firma ABC Data. V Poľsku sa nachádza aj servisné centrum.

To, o čom snívali mnohí fanúšikovia značky Xiaomi sa stalo skutočnosťou. Záujem o cenovo dostupné smartfóny čínskeho výrobcu je veľký, a zákazníci si kupujú telefóny a iné zariadenia tohto výrobcu buď zo zahraničia, zvyčajne priamo z Číny, alebo z internetových obchodov bez oficiálnej distribúcie.

Xiami má už aj svoju poľskú stránku, ktorá je ale zatiaľ veľmi skromná. Nájdeme tu tri modely so základným opisom - Mi 5, Redmi Note 3 a Redmi 3S. V odkaze na informácie o predaji je uvedený kontakt na firmu ABC Data označenú ako oficiálny distribútor, autorizovaného predajcu X-Kom a servisné centrum.

Spoločnosť ABC Data sa zatiaľ zameriava na distribúciu smartfónov Xiaomi na poľskom trhu, no v budúcnosti chce spoluprácu rozšíriť do ďalších krajín EÚ kde pôsobí a spomína aj Slovensko.

Na stránke predajcu X-Kom sú dostupné modely Xiaomi Redmi 3S za 699 PLN (približne 167 €), Redmi Note 3 za 999 PLN (približne 238 €) a Mi 5 za 1799 PLN (približne 428 €).

Smartfónom a iným výrobkom značky Xiaomi sa v poslednom čase snažíme viac venovať, a to vďaka kolegovi Tomášovi, ktorý už otestoval napríklad Xiaomi Mi 5, inteligentné žiarovky a porovnal verzie ppožívateľského prostredia MIUI 8 vs. MIUI 7. Ďalším produktom Xiaomi sa chceme venovať aj v budúcnosti.

Zdroj: mi.com/pl, abcdata.com

Diskusia k článku:

Nightmare 26.09.2016 - 15:10

blyska sa na lepsie casy zrejme aj s tym LTE u Xiaomi

Profile picture for user mar.bartian@gmail.com

oxy26.09.2016 - 16:00 Trvalý odkaz

komu sa podari dostat z mi.com na "polsku mutaciu" tejto stranky?

Lenka Ivančíková26.09.2016 - 16:06 Trvalý odkaz

z mi.com zatial odkaz nie je. :)

Profile picture for user marek.ceman@gmail.com

Wayne26.09.2016 - 17:34 Trvalý odkaz

Pod tym poslednym obrazkom Mi5 je preklep .."značky Xiami sa"...

A mne mi.com/pl funguje.

Lenka Ivančíková26.09.2016 - 18:12 Trvalý odkaz

oxy zrejme myslel to, ze na globalnej stranke este nie je odkaz na polsku stranku. musi sa natukat do prehliadaca priamo. :) a vdaka, preklep opraveny.

Celá diskusia 8 príspevkov