Na jeden záber: Honor 7 Lite

Textovú recenziu 5,2'' šikovného dual SIM androidu s dobrou cenovkou ste si mohli prečítať už v polovici prázdnin, teraz vám v našom tradičnom videu prinášame druhý pohľad .

Minuloročná vlajková loď Honor 7 sa u zákazníkov tešila zaslúženej obľube, jej lacnejší súrodenec s označením Lite v názve je dôstojným zástupcom v portfóliu značky Honor, o čom svedčí aj názov našej recenzie: Honor 7 Lite - za málo peňazí rovno celá diskotéka.

Kolega Matej, ktorý telefón testoval, ocenil kvalitný 5,2'' Full HD displej, veľmi slušný 13-megapixelový fotoaparát a čítačku odtlačkov s funkciami navyše, a dá sa zvyknúť aj na jej umiestnenie na zadnej strane. Hardvérovou výbavou nad konkurenciou nevyniká, ale ponúkne šikovnú používateľskú nadstavbu EMUI s množstvom nastavení a doplnkových funkcií. Rozhodujúcim faktorom pri kúpe môže byť aj priaznivá cena.

Tak ako je u väčšiny dnešných dual SIM telefónov zvykom, aj tu nájdeme hybridný slot čo znamená, že použitím pamäťovej karty prídete o druhý slot pre SIM. Niekoho môže odradiť aj absencia FM rádia. Kompletné špecifikácie nájdete v našom základnom infe.

Chcete byť vždy v obraze? Sledujte náš YouTube kanál Fony.sk

Diskusia k článku:

Začať diskusiu