Doručovanie OnePlus 3 na Slovensko je obnovené

Obmedzenie týkajúce sa predaja 5,5'' dual SIM androidu, ktorý za necelých štyristo eur ponúka výbornú výbavu, je zrušené. Vydarený smartfón si tak opäť môžete nechať doručiť z oficiálneho e-shopu aj na Slovensko.

 

Začiatkom augusta výrobca dočasne zrušil predaj špičkového androidu OnePlus 3 do vybraných krajín. Obmedzenie sa týkalo aj nášho trhu a trvalo od 4. 8. do 12. 9. 2016. Dnešným dňom sa tak dá dual SIM smartfón s 6 GB RAM a šikovnou nadstavbou Oxygen OS opäť objednávať z oficiálneho obchodu s doručením na Slovensko. Dôvodom prerušenia predaja malo byť doplnenie skladových zásob, pretože v Európe sa tento model veľmi dobre predával a výrobca nestíhal plniť objednávky.

Odteraz si opäť môžete kúpiť OnePlus 3 cez oficiálny e-shop za 399 eur. Na výber máte sivú a zlatú verziu, dokúpiť si môžete aj rôzne farebné kryty a iné príslušenstvo.

 

Ak vás tento model zaujíma, určite si prečítajte recenziu OnePlus 3, podrobné parametre smartfónu nájdete v článku Základné info: OnePlus 3. A nechýba ani videorecenzia kolegu Richarda, ktorý vo videu priniesol vlastné postrehy.

 

Zdroj: oneplus.net

Diskusia k článku:

dzulio 13.09.2016 - 23:09

dostupna je iba siva... zlata az za mesiac....

Boris14.09.2016 - 00:11 Trvalý odkaz

ake mate skusenosti s doručenim telefonu z ofiko obchodu? kolko to trvalo? vznikol nejaky problem? momentalne chcem kupiť telefon okolo 400€, mal som vybrany honor 8, ale všade som sa dočital, že op 3 je lepši.

Profile picture for user marek.ceman@gmail.com

Wayne14.09.2016 - 00:28 Trvalý odkaz

To je vec preferencii. Su tak +- rovnake, zalezi, ci chces extra funkcionalitu pre citacku odtlackov, dualny fotoaparat, atd... Musis si oba pristroje porovnat a posudit sam.

Ja som svoj objednaval v den predstavenia s extra donaskou (cca 16? eur), do 48h som ho mal doma. ALe je to take divoke s donaskou, niekedy expres trva dlhsie ako standard, ak ti nevadi cakat 5 dni na telefon, tie tri dni rozdiel za 17 eur asi nestoja :) Jedine negativum na OP3 vnimam bateriu, mam ho na nabijacke aj 2x denne... ALe ked, tak ho tam drzim do polhodiny max, nabija sa extremne rychlo...

Honor8 ma rok zaruky naviac, slubenu 2rocnu podporu, a inu zakaznicku podporu. Oneplus je to o webe a formularoch (ale reaguju celkom rychlo), kdezto Honor mozes odniest do predajne, kde si ho kupil.

Su to take drobnosti, Ak sa ti viac paci Honor8, kup si ten, urcite to nebude zla volba. Je to trochu iny pristroj ako OP3, ale recenzie ma rovnako pozitivne.

kuco14.09.2016 - 00:31 Trvalý odkaz

Keď som objednával OP2 trvalo to týžden +/- deň podľa víkendu. Posledne som drahej vzal OnePlusX a tak isto. Majú sklady v Londýne a Nemecku tajze to ide z EU. Objednavaj jedine z ich shopu. Chod do OP3 neolutujes

denial14.09.2016 - 08:34 Trvalý odkaz

no do kelu, vcera ked som pozeral, tak bola dostupnost tusim 2 dni.
teraz na sivu verziu ships within 13 days a na zlatu 4 weeks.

akurat ten snapdragon 820 je uz predsa len rok stary procesor ... o 3 tyzdne maju predstavit google pixel, ktory by mal mat 821.

Celá diskusia 22 príspevkov