Orange: TOP5 najpredávanejších smartfónov v auguste

Druhý prázdninový mesiac žiadne zmeny nepriniesol. Stále sa stretávame s tou istou päticou smartfónov ako v júli, len posledné dva modely si vymenili miesta.

Podľa najpredávanejších smartfónov to vyzerá, že zákazníkov Orangeu dokážu osloviť najviac značky Samsung a Huawei. Pohľad na druhú päticu modelov je oveľa pestrejší, no prvú top päťku si podelili opäť len dvaja výrobcovia.

Augustový rebríček je takmer rovnaký ako júlový. Jedinou zmenou sú vymenené pozície na štvrtom a piatom mieste, Huawei P8 Lite si o jednu priečku pohoršil, predbehol ho elegantný Samsung Galaxy A5 (2016) so slušnou výdržou. Na prvých troch miestach sa nezmenilo nič. Víťazom sa už štvrtýkrát po sebe stal lacný Samsung Galaxy J3, druhé miesto si udržala Lite verzia vlajkovej lode Huawei P9, ktorá ponúka výborný pomer cena / výkon. Na treťom skončil štýlový Samsung Galaxy A3 z tohtoročnej edície.

Nasledujúci zoznam je doplnený o cenu telefónu, ktorá platí pre paušálny mesačný poplatok 25 €.

TOP5 najpredávanejších smartfónov v auguste 2016:

1. Samsung Galaxy J3 (2016) (60 €)

2. Huawei P9 Lite (165 €)

3. Samsung Galaxy A3 (2016) (150 €)

4. Samsung Galaxy A5 (2016) (245 €)

5. Huawei P8 Lite (70 €)

ikona

Orange: TOP5 najpredávanejších smartfónov v júliJúlový rebríček top päťky najpredávanejších smartfónov si v Orangei podelili len dve značky: Samsung a Huawei. Podľa očakávaní sa nástupca bestselleru P8 Lite pomaly ale isto dostáva na vrchol.

Náš malý rebríček TOP5 smartfónov Orangeu zostavujeme z desiatky najpredávanejších telefónov za uplynulý mesiac. Ako vyzerala zvyšná pätica modelov? V tej augustovej sa nachádza Nokia 230, Samsung Galaxy S7, LG K4 LTE, Apple iPhone SE 64 GB a LG K8.

Zdroj: operátor

Diskusia k článku:

Začať diskusiu