TOP15 v auguste: Samsung opäť na vrchole

Napriek tomu, že v tabuľke prevládajú telefóny s cenovkou nižšou než sto eur, víťazom sa stal model, ktorý v augustovom rebríčku patrí k najdrahším. Ktorý Samsung napriek iba 8 GB pamäti zákazníkov tak zaujal?

Rubrika TOP15 je prehľadom najpredávanejších telefónov v kamenných predajniach. Údaje nám poskytuje partner - mobilonline.sk.

ikona

TOP15: júl v obchodoch mobilonline.sk ovládli Nokia a LenovoAž jedenásť modelov z júlovej pätnástky patrí len dvom značkám - Nokii a Lenovu. Zvyšné štyri si spravodlivo podelili Huawei a Samsung.

V auguste sa opäť stretávame len so štyrmi značkami, ktorých telefóny zaujali zákazníkov v obchodoch mobilonline.sk natoľko, že sa dostali do pätnástky najpredávanejších. Najväčší podiel už tradične patrí Nokii, šestica tlačidlových telefónov je bestsellerom dlhodobo a dokáže osloviť množstvo zákazníkov. K obľúbeným výrobcom patrí aj Lenovo, ktoré je tentoraz zastúpené štyrmi lacnými androidmi.

Tretím v poradí je s tromi zástupcami Huawei. Obľúbený P8 Lite doplnili lacné smartfóny Y3 II a Y5 II. Samsung máva posledné mesiace v našom rebríčku len dvoch zástupcov - Galaxy J3 a J5. Obidva lákajú dostupnou cenovkou a slušnými fotoaparátmi, a práve päťpalcový model Galaxy J5 sa v auguste stal najpredávanejším telefónom v obchodoch mobilonline.sk. Napriek kombinácii 1,5 GB RAM, 8 GB úložiska a cenovke takmer 170 eur. Predbehol tak častého víťaza Lenovo A536, ktorý v auguste skončil na treťom mieste. Dvojkou sa stala Nokia 225.

Rebríček TOP15 najpredávanejších telefónov v auguste 2016 v obchode mobilonline.sk:

Diskusia k článku:

Začať diskusiu